Razvedrite sivi dan

Poza 'snježni anđeo' razbit će dosadu u krevetu

Kao što naziv poze sugerira, odlična je za hladnije noći jer dolazi do dosta trenja između vas i partnera, a ono će vam - ne samo pružiti užitak, već će vas i dobro zagrijati.
Lifestyle / Seksualnost | 20. 02. 2022. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poza snježni anđeo je nova inačica misionarske poze u seksu i idealna je za zagrijavanje tijekom hladnijeg kišnog dana.

Zapravo se radi o slasnoj inačici dobre, stare misionarske poze. Položaj snow angel ili snježni anđeo može vam oboma priuštiti fantastične orgazme - i vama i vašem partneru, a unatoč nazivu, nema ništa hladnog u vezi nje, prenosi Živim.hr

Inspiracija za ovu pozu je klasična misionarska poza koja je malo izokrenuta i hopla...evo nam nove uzbudljive poze da razbijemo dosadu u krevetu i dobro se zagrijemo.

Da biste pravilno zauzeli pozu snježnog anđela, vaš partner treba leći na vas, ali glavom okrenutom prema stopalima i licem prema dolje. Vi tada podignite noge i obavijte ih oko njegovih leđa kako biste podignuli zdjelicu za bolju penetraciju.

Može se reći da su u ovoj pozi uzde u vašim rukama, što se tiče ritma, brzine i dubine, s obzirom na to da dlanovima možete obuhvatiti njegovu stražnjicu i kontrolirati je. Ili još bolje, možete se namjestiti tako da se partnerov penis trlja o vaš klitoris tijekom seksa, što će dodatno pojačati užitak.

Kao što naziv poze sugerira, odlična je za hladnije noći jer dolazi do dosta trenja između vas i partnera, a ono će vam - ne samo pružiti užitak, već će vas i dobro zagrijati.

Istina, to sigurno nije jedna od intimnijih poza jer je vaš partner "tamo dolje" između vaših nogu, ali je definitivno odličan način da začinite staru pozu i učinite seks s partnerom zabavnijim i uzbudljivijim

 

Kopirati
Drag cursor here to close