Nenadmašno

O ovakvom seksu sanjaju 3 od 4 frajera!

Isprobajte prvom prilikom, čisto sumnjamo da će ostati ravnodušan...
Lifestyle / Seksualnost | 04. 09. 2021. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako vođenje ljubavi na kuhinjskom stolu, perilici za rublje ili na mekanom tepihu ispred kamina zvuči užasno seksi (možda i zato što nas inspirira previše holivudskih uradaka), više od polovice muškaraca tvrdi kako je seks pod tušem jednostavno nemoguće nadmašiti.

Osim toga, čak 62 posto ispitanika u istraživanju koje je nedavno provela jedna firma koja proizvodi kondome reklo je kako bi se prije seksali pod tušem nego u avionskom WC-u, piše Cosmopolitan.

Kad bolje razmislimo, muška opsesija prema seksu pod tušem i nije tako besmislena. Tuširati se moramo, pa zašto tu dužnost ne bismo začinili hmm... orgazmom?

Oni koji su ga isprobali tvrde kako je to mjesto kao stvoreno za strasti i užitak, a njih 81 posto bi to ponovilo. Kad je riječ o godišnjem dobu idealnom za ovu aktivnost, njih 56 posto složilo se kako je za seks pod tušem idealno, pogađate, ljeto.

A sada kada raspolažete ovom informacijom i kada vam je ljeto pred vratima, preuzmite inicijativu i ostvarite mu maštariju za koju je velika vjerojatnost da mu je često na pameti. Sumnjamo da će ostati ravnodušan...

 

Kopirati
Drag cursor here to close