Pesizimizam

Najnegativniji horoskopski znakovi za ljubav i vezu

Ovi horoskopski znakovi slove za najnegativnije kada su u pitanju veze i ljubav.
Lifestyle / Seksualnost | 29. 06. 2018. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija 

Koliko god netko bio optimističan i pun života, jednako toliko je netko drugi pesimističan, anksiozan i bezvoljan.To se osobito reflektira u vezama - netko vjeruje u vječnu ljubav, a netko da će umrijeti sam i zaboravljen. Ovi horoskopski znakovi slove za najnegativnije kada su u pitanju veze i ljubav:


Jarac

Ovaj horoskopski znak sjedi na tronu pesimizma. Nisu pesimistični da bi izigravali žrtve, već kako se ne bi razočarali. Uvijek zamišljaju najgori scenarij kada su u vezi, a što se tiče srodnih duša, to je za Jarčeve izmišljen pojam.

Rak

Rakovi su izuzetno osjećajne osobe. Vjeruju svom partneru, spremni su rješavanje nesuglasica, ali kada ih netko povrijedi, potrebna im je cijela vječnost kako bi se oporavili i nastavili dalje sa životom. Skloni su depresiji i anksioznim napadajima, piše Index.hr.

Djevica

Osim što su perfekcionisti, Djevice su vrlo samokritične osobe. Upravo zato što teže savršenstvu, Djevice nikada nisu zadovoljne svojom vezom ni svojim partnerom. Neprestano se trude nešto ispravljati, a kada shvate da se neke stvari ipak ne daju popraviti, padnu u depresiju i zatvore se u sebe.

Blizanci

Ovaj znak zbilja posjeduje dvije ličnosti. Unatoč svojoj veseloj i druželjubivoj prirodi, Blizanci se često zatvaraju u sebe i tuguju jer im često ne ide baš najbolje po ljubavnom planu. Kada svemu tome dodamo tvrdoglavost, Blizancima je nemoguće pomoći kada su u svojoj pesimističnoj fazi.

Kopirati
Drag cursor here to close