Za nju i njega

Na jednom mjestu doznajte sve što trebate znati o seksualnim fantazijama

Lifestyle / Seksualnost | 15. 11. 2014. u 20:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seksualne fantazije su postale normalan dio svačije prirode. Najnovije istraživanje kaže kako i najčudnija fantazija, nije toliko čudna koliko mislite.

Studija objavljena u ''The Journal of Sexual Medicine'' provedena na 1516 sudionika je otkrila 55 različitih seksualnih maštarija.

Studija je pokazala kako su rijetke seksualne fantazije poput mokrenja tijekom seksa i seksa sa životinjama, navodi Moja.ba.

S druge strane uobičajne seksualne fantazije su seks sa strancima i grupni seks. Također, mnogima je fantazija seks na javnom mjestu, vezanje tijekom seksa, dominacija tijekom odnosa, te seks s puno starijim partnerom ili partnericom.

Kad su u pitanju seksualne fantazije muškarci imaju puno više seksualnih fantazija od žena. Žene većinom (njih 50 posto) žele da njihove fantazije ostanu njihova želja, dok se muškarci trude realizirati ih, piše Moja.ba.

Najveći broj žena mašta o dominiranju u krevetu (64,6 posto) i da ih se veže tijekom seksa (52,1 posto). Zatim maštaju da ih se tuče tijekom seksa (36,3 posto) ili da su prisiljene na seks (28,9 posto).

Žene prednjače u maštanju o seksu s istim spolom, dok je to većini muškaraca neprivlačno. Većina žena je priznala da uživa gledati lezbijske pornić, te da često maštaju o seksu sa ženom.

Muškarci su priznali kako vole gledati seks s dvije žene i kako bi voljeli spavati s dvije žene u isto vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close