Mišljenja se poklapaju

Muškarci i žene složni, tri su stvari koje seks čine lošim

Veliko istraživanje pokazalo je što čini seks lošim ženama, a što muškarcima
Lifestyle / Seksualnost | 28. 04. 2021. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gotovo svatko od nas iskusio je nekad loš seks, ali rijetko tko želi razgovarati o tome. Dovoljan razlog da tvorci internetske stranice joyclub.de pitaju 2000 svojih članova što je za njih loš seks.

Prvo iznenađenje: 89,4 posto žena reklo je da su imale loš spolni odnos - za muškarce je to bilo samo u 76,6 posto slučajeva. Je li to zato što muškarci češće doživljavaju orgazam od žena?

Nedostatak strasti

Prvo mjesto za oba spola je nedostatak strasti za vrijeme ljubavne igre. Bez temeljnog oduševljenja kod seksualnog partnera, tri četvrtine žena te više od dvije trećine muškaraca dobit će samo loše ocjene.

Zijeeev... Dosada... 

Dosada je na drugom mjestu u istraživanju: ako je seksualnom partneru zamjetno dosadno ili nije uistinu fokusiran, to ubija raspoloženje za 68,8 posto žena i 61,1 posto muškaraca.

Bol vs. nedostatak raznolikosti

Treće mjesto za žene su neželjeni bolovi tijekom seksa; za muškarce nedostatak raznolikosti i nespremnost za eksperimentiranje dovode do loše ocjene seksa.

Iznenađujuće, vlastiti orgazam, orgazam partnera ili čak zajednički vrhunac ne igraju gotovo nikakvu ulogu kada je u pitanju klasificiranje seksa kao lošeg. Dakle, ispada je pritisak na samoga sebe neutemeljen, piše miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close