Što kažu znanstvenici

Istraživanje utvrdilo prosječnu dob kada žene varaju u braku

Što se tiče dobi kada će žene varati, taj čarobni broj je 36,6 godina.
Lifestyle / Seksualnost | 07. 07. 2021. u 07:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi žive u uvjerenju da je varanje rijetkost, ono se zapravo događa puno češće nego što možda mislite. U istraživanju provedenom 2011. godine, rezultati su pokazali da, 23.2 posto muškaraca vara, a 19.2 posto žena.

A taj je broj vjerojatno porastao otkako je studija prvi put provedena zbog nastanka (i popularnosti istih) raznoraznih aplikacija za upoznavanje.

Što se tiče dobi kada će žene varati, taj čarobni broj je 36,6 godina.

Web stranica VictoriaMilan jedna je od vodećih svjetskih diskretnih društvenih mreža za muškarce i žene koji traže tajnu vezu, odnosno aferu. Uslugu je pokrenuo sretno oženjeni Sigurd Vedal, 2010. godine, a danas je postala jedna od najbrže rastućih i vodeća svjetska društvena mreža za diskretne izvanbračne veze, nadmašivši 5.8 miliona članova širom svijeta u više od 33 zemlje.

Uz spomenutu studiju, VictoriaMilan je vlastitim istraživanjem utvrdio sljedeće:

Irkinje su se najbrže upustile u aferu sa samo 3.6 godina između udaje i varanja, a prosječna dob je 30.8 godina.

Ženama u SAD-u treba malo više vremena za varanje, s 8.5 godina između braka i varanja i prosječne starosti 35.5 godina.

U svjetskim razmjerima prosječna dob žena koje su imale afere bila je 36.6 godina, dok je prosječna dob onih koji su stupile u brak bila 29, a vrijeme između braka i varanja 7.6 godina.

 

Kopirati
Drag cursor here to close