Seks

Imate mali penis? Trik za ''bolju izvedbu'' u krevetu

Drugi prijedlog bio je navlaka za penis. Ona se navlači preko penisa kako bi ga se produžilo i zadebljalo.
Lifestyle / Seksualnost | 12. 05. 2022. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručnjakinja za seks Isabelle Uren savjetuje što muškarci i žene mogu učiniti kako bi imali ugodan penetrativni seks sa svojim partnerom, čak i ako im je penis na manjoj strani skale.

Poboljšavanje seksa u vezi u može biti zeznuta stvar, i ne pomaže ako primijetite da vaš partner ima prevelik ili premalen penis. Međutim, stručnjakinja za seks kaže da postoje načini da se taj problem riješi, prenosi 24sata.hr

Isabelle Uren, stručnjakinja za seks iz Bedbiblea, objasnila je kako ljudi mogu imati zadovoljavajući seks bez obzira na veličinu penisa.

Govoreći o muškarcima s manjim penisima, objasnila je: 'Ne postoji definicija onoga što je premalo, ali ako otkrijete da ne dobivate dovoljno stimulacije tijekom penetrativnog seksa, postoje načini za dodavanje malo duljine, opsega ili dodatnu stimulaciju'.

Jedan od prijedloga koji je Isabelle dala su - različite pozicije.

''Ako žudite za malo većom dubinom, želite odabrati položaje koji vam daju maksimalnu dubinu, a da vam drugi dijelovi tijela ne smetaju'' - rekla je.

''Pozicije koje omogućuju veću stimulaciju klitorisa tijekom penetrativnog seksa, kao što je kaubojka, također će dati dodatnu stimulaciju za kojom žudite'' - dodaje za Daily Star.

Drugi prijedlog bio je navlaka za penis. Ona se navlači preko penisa kako bi ga se produžilo i zadebljalo, a ponekad ima i teksturu za dodatnu stimulaciju.

''Dolaze u širokom rasponu veličina, stilova i materijala, ali bih preporučila da potražite onaj koji je izrađen od silikona jer je to najsigurnija opcija'' - preporučuje.

Stručnjakinja je također predložila načine za stvaranje 'čvršćeg prianjanja' za one koji nisu tako dobro obdareni. Kao prvo, rekla je da žene tijekom prodornog seksa mogu stisnuti bedra ili prekrižiti noge.

Također je predložila korištenje jastuka za pozicioniranje ili običnog jastuka ispod kukova kako bi se promijenio kut zdjelice te tako stvorilo više trenja ili više stimulacije na prednjoj stijenci vagine.

''Druga opcija je korištenje vibratora u obliku slova C, koji se nosi unutar vagine tijekom penetrativnog seksa i ima dio za stimulaciju klitorisa'' - savjetuje.

''Veličina penisa čini razliku, može biti prevelika ili premala, a veličina penisa je samo pola priče'' - dodala je.

''Za tango je potrebno dvoje, tako da i partner koji prima i njihova anatomija također imaju ulogu u seksu'' - objašnjava.

''Srećom, bez obzira na vaše probleme s veličinom, postoji mnogo rješenja koja znače da vi i vaš partner i dalje možete imati nevjerojatan prodoran seks'' - zaključuje.

Kopirati
Drag cursor here to close