Ne mogu bez ljubavi

Horoskopski znakovi koji ne znaju biti sami

Sljedeća tri horoskopska znaka nikako ne podnose ljubavnu samoću i uvijek imaju potrebu biti u vezi.
Lifestyle / Seksualnost | 12. 09. 2018. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaki horoskopski znak odlikuju drugačije osobine. Neki ljudi jednostavno više vole samoću i uživanje u društvu samog sebe, dok neki ne mogu bez društva i neprestanog kretanja i avantura. Međutim, sljedeća tri horoskopska znaka nikako ne podnose ljubavnu samoću i uvijek imaju potrebu biti u vezi.

Vodenjak

Vodenjaci obožavaju masovna okupljanja poput koncerata, tuluma i sličnih događanja. Vole putovati, družiti se i izuzetno im je bitan način na koji njihova grupa funkcionira. Kada su u vezi, osjećaju se poletno i sretno, a kada soliraju vrlo su nezadovoljni i mrzovoljni, piše Index.hr.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca izuzetno su društvene i neprestanu stvaraju nova prijateljstva i poznanstva. Vole razmjenu iskustava i duge razgovore. No bez kontakta s drugim ljudima vrlo brzo se počnu osjećati usamljeno. Imaju neprestanu potrebu biti s nekim u vezi ili se barem s nekim neobavezno viđati, ali na što češćoj bazi.

Vaga

Vage više od ičega vole kontakt s ljudima, posebice u romantičnom smislu. Vage su izuzetno brižne i teže skladu stoga lako sklapaju nove veze i prijateljstva. Međutim, osjećaju se vrlo nesretno kada su bez partnera i učinile bi sve kako bi se to promijenilo.

Kopirati
Drag cursor here to close