Put do orgazma

Deset seksi savjeta za stimulaciju vrućih točaka na ženskom tijelu

Lifestyle / Seksualnost | 01. 12. 2014. u 17:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova studija otkriva najosjetljivije seksualne točke na ženskom tijelu. Naravno, klitoris je na vrhu popisa-, ali to nije jedino mjesto koje, kada se stimulira, žene može dovesti do orgazma. Saznajte na koje točke muškarci trebaju obratiti pozornost kako bi u potpunosti zadovoljili svoju partnericu.

Klitoris

”To je svakako najosjetljiviji meta na ženskom tijelu”, kaže Gloria Brame, autorica ”Seks za odrasle”. Neka partner stimulira partnerici klitoris laganim pokretima, koje s vremenom počne ubrzavati. Za simulaciju se može poslužiti i nekim seks igračkama.

Vagina

Kegelove vježbe mogu poboljšati vaginalnu stimulacija, te žene mogu brže dovesti do orgazma. Žene ih mogu raditi bilo kada, a zadovoljstvo neće izostati.

Usta/usne

Usne su jako osjetljive i senzualnim poljupcima možete se međusobno izluditi. Naravno ne zaboravite koji put gricnuti usnu jedno drugome, piše Moja.ba.

Prednja strana vrata

Zašto je ovo područje tako osjetljivo i senzualno? Jer je povezan sa živčanim završetcima tako da milovanje i ljubljenje na ovom području posebno uzbuđuje.

Grudi

Kada partner miluje grudi, žensko tijelo otpušta oksitocin, kaže Beverly Whipple, Ph.D., profesor Emerita na Sveučilištu Rutgers. Na ovaj način žene postaju još uzbuđenije i spremnije za akcije.

Bradavice

Žene obično imaju osjetljive bradavice, ali većina ih voli blago milovanje ili lagano grickanje, tvrdi Brame. Žene trebaju uputiti partnera kako želite da se tretira vaše bradavice.

Unutarnja strana bedara

Ovo područje je prepuno živčanih klastera, ali mu je potrebno posvetiti više pažnje u odnosu na druga osjetljiva mjesta na vašem tijelu, kaže Brame. Neka vaš partner ljubi, gricka, ili se čak igra s kockom leda po vašim bedrima.

Povratak na vrat

Vrat je vruća točka: izuzetno osjetljiva, puna krvnih žila, te je povezana s ranjivosti, kaže Brame. Partner treba svojoj partnerici najprije masirati vrat kako bi se opustila, a potom je obasuti poljupcima koji će je izludjeti.

Uši

Uši su jako osjetljive, kaže Brame. Partner treba jezikom dodirivati vanjski rub uha i pričati ženi nešto što je uzbuđuje. Prljavi razgovor plus topli dah na ženskim ušima i vratu je prilično siguran znak koji će probuditi ostatak osjetila na ženskom tijelu, kaže Brame.

Donji dio leđa

U svoj repertoar predigre dodajte masažu. Masaža će pomoći svim vašim osjetilima da se opuste i da se prepustite čarima seksualnih igrica, navodi Moja.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close