Emin Gjinovci

Vjeruje da je reinkarnacija Hitlera, hoda s Mein Kampfom pod rukom i naplaćuje fotografiranje

Lifestyle / Putujte s nama | 26. 12. 2014. u 13:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz 'hitlerovske' brkove, crnu kosu počešljanju na jednu stranu jedan čovjek s Kosova vjeruje da je reinkarnacija Adolfa Hitlera i svugdje putuje s kopijom knjige Mein Kampf.

Emin Djinovici iz Mitrovice zarađuje za život zbog sličnosti Hitleru, a čak i naplaćuje turistima 60 £ za fotografiju, piše Daily mail.

Ovaj 49-ogodišnjak ima pet kćerki koje naziva 'Hitlerova djeca' i kako kaže, vrlo je ponosan što nalikuje nacističkom lideru, jer se borio protiv Srba, njegovih neprijatelja, rekao je Djinovici za Srpske novosti.

''Jednostavno je, pronašao sam se u Hitlerovom liku jer se on borio protiv mojih neprijatelja. Neprijatelj mojih neprijatelja je moj prijatelj. Da, Srbi su neprijatelji'', rekao je.

Djinovici je preselio na Kosovo iz Njemačke 1998 godine kako bi sudjelovao u borbi kosovskih Albanaca u odcjepljenju od Srbije.

On sa sobom nosi kopiju Hitlerove autobiograafije, koja je ispunjena mržnjom, i sebe predstavlja kao 'kosovska reinkarnacija Hitelra'.

Kosovski mediji izvještavaju kako lokalnim poslovnim liderima ne smeta čudan način zarađivanja, i vjeruju, piše Daily mail, da on na ovaj način pokazuje veliku poduzetnost.

Da Djinovici kao Fuhrer proba zarađivati u Njemačkoj, odmah bi bio uhićen jer bilo kakvo upućivanje na stari nacistički režim je zločin.

U travnju 1941 Hitler je naredio njemačkim snagama da uz potporu sila Osovine napadne Jugoslaviju i grčku. Srbi i hrvati su činili većinu stanovništva Jugoslavije u to vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close