Jacob Francis Brookes

Toliko je bio pijan da na vlastitom vjenčanju nije mogao izreći ''da''

Lifestyle / Putujte s nama | 04. 04. 2014. u 08:50 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australski pjevač Jacob Francis Brookes, koji je na vlastito vjenčanje došao toliko pijan da je svećenik odbio obaviti obred, jučer je na sudu u Adelaidu izrazio nadu da će mu se zaručnica vratiti i žali jedino zato što je izabrao "pogrešnog" svećenika.

Strašno mi nedostaje bivša zaručnica, rekao je 40-godišnji Brookes koji se sada moli da mu se ona vrati, ponovno zaljubi i pristane udati se za njega.

Pošto je svećenik odbio obaviti obred, zaručnica je zauvijek prekinula s Brookesom koji tvrdi da je prije vjenčanja popio pet alkoholnih pića, ali da nije bio pijan. U redu, noć prije imao sam momačku večer, dajte, pa svi smo mi muškarci, rekao je u pred sudom gdje je odgovarao za remećenje javnog reda i pružanje otpora policiji.

Velečasni Ian Hunter koji je odbio obaviti obred objasnio je da mu je to bila najteža odluka u karijeri, ali da ne žali.

No, žali Brooks jer je za svećenika odabrao Huntera, kao što žali i za 20.000 australskih dolara potrošenih za organizaciju svečanosti sa 120 gostiju koja nije održana.

Kopirati
Drag cursor here to close