HSPF

Studenti pokrenuli humanitarnu akciju za Jozu Klišanina

Lifestyle / Putujte s nama | 17. 05. 2016. u 06:46 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga ''Hrvatski studentski politološki forum'' iz Mostara je pokrenula humanitarnu akciju ''Studenti za Jozu Klišanina'' koja ima za cilj prikupiti sredstva za njegovo daljnje liječenje.

Akcija je pokrenuta u ponedjeljak, 16. svibnja, a završava u četvrtak, 19. svibnja.

Također, Caffer bar ''Peppermint' , spojite ugodno s korisnim i dođit eu što većem broju. Humanitarna večer se organizira 18.05. 2016. u 20 sati.

''U tom razdoblju, svakodnevno od 10 do 14 sati, svoje priloge možete dati na štandu koji će biti postavljen ispred Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Ovim akcijom želimo potaknuti studente Sveučilišta u Mostaru da pomognu mladom Jozi, kako bi stao na svoje noge te uživao u životu'', priopćio je Hrvatski studentski politološki forum.

Naime, Jozo Klišanin (24) je mladić iz sela Miši s Buškog Blata, Jozo je 28. srpnja 2015. godine doživio tešku prometnu nesreću na magistralnoj cesti Livno -Tomislavgrad u mjestu Smričani.

U nesreći mu je nagnječena moždina u kralježnici, pa ne osjeća noge. Nakon dužeg liječenja na KBC-u Firule u Splitu, liječnički tim je preporučio daljnju rehabilitaciju u Krapinskim toplicama koja će trajati više od godinu dana. Troškovi liječenja iznose 24 800 kuna ili 3 300 eura mjesečno.

Novac također možete uplatiti na transakcijski račun 45500483000 – Ivanka Klišanin, otvoren kod UniCredit Banke d.d. Mostar s naznakom ''Za Jozu''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close