Kino večer

Studenti pokazali humanitarnu snagu i pomogli najpotrebitijim Mostarcima

Lifestyle / Putujte s nama | 15. 12. 2014. u 17:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Klub mladih pedagoga FPMOZ u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru su organizirali humanitarnu kino večer za korisnike udruge Minores.

Ova udruga se bavi pomaganjem beskućnicima i socijalno ugroženim osobama na području Mostara.

''Cilj akcije je pomoći osobama kojima je potrebno. Drugi cilj akcije je druženje studenata Sveučilišta u Mostaru, jer kad smo jedno i zajedno tada najviše možemo učiniti'', rekao je Mate Paštar predsjednik Studentskog zbora FPMOZ-a.

Kako nam je rekla Nina Škoro predsjednica udruge Minores ulaznica za humanitarnu kino večer je dobrovoljni prilog u obliku higijenskih potrepština poput sapuna, šampona, paste i četkice za zube, deterdženta za rublje, sredstva za čišćenje, toaletnog papira.

Rekla je kako u preblagdansko doba dobiju puno hrane, te kako im je potrebnije donirati higijenske potrepštine. Ističe, kako mladi u Mostaru vole pomagati.

''Dosta mladih ljudi je voljno pomoći i raditi što je nas iznenadilo. Posebno nas je iznenadila pomoć jednoj udruzi koja ne radi neki elitni posao. Mi u svako doba imamo ljude koji su voljni pomoći'', rekla je Škoro.

Kopirati
Drag cursor here to close