pomoć potrebitima

Saznaj što ti možeš učiniti za Božić?

Lifestyle / Putujte s nama | 12. 12. 2016. u 08:11 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna akcija “Što ti možeš učiniti za Božić?“, koja ima cilj pomoći potrebitima u ovom blagdanskom vremenu, i ove godine će se održati u razdoblju od 21. do 23. prosinca u središtu Širokog Brijega.

Akciju organizira šestu godinu zaredom udruga “Inicijativa za Široki Brijeg“
u suradnji s lokalnim poduzećima, glazbenicima, portalima i dnevnim novinama, Centrom za socijalni rad, Domom Marija naša nada, Udrugom Narcis, NK Široki Brijeg te mnogobrojni volonteri i ljudima dobre volje.
Ove godine organizatori su priredili posebnu atrakciju natjecanje u pečenje uštipaka, kroz zanimljive kategorije koje će budno pratit zanimljiv žiriji.

Inače, svrha humanitarne akcije je zajedničkim snagama pomoći ljudima slabijeg imovinskog stanja odnosno koji su u potrebi.

''Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da, kroz druženje na Trgu Gojka Šuška u središtu Širokog Brijega, u vremenu od 18 do 24 sata, podrže ovu akciju i učine drugima dobro za Božić'', poručili su organizatori.

Uključite se možete donirajući nam razne prehrambene artikle, hranu i potrepštine za siromašne, donirajući simboličan novčani dar u kutijice koje će se tijekom akcije nalaziti na Trgu Gojka Šuška, ali i uplatom na žiroračun 3382202264860334 kod UniCredit Bank d.d.

Kopirati
Drag cursor here to close