Za mlade

Radionice za 'Drugačije'

Lifestyle / Putujte s nama | 03. 05. 2015. u 17:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće mladih Grada Mostara u suradnji sa umjetnicima iz Švedske i uz financijsku podršku Švedskog Instituta, organizira kreativne radionice za mlade od 15-25 godina koje će se održati u sklopu projekta 'Drugačiji'.

U ovom projektu koji se sastoji od radionica, seminara, prezentacija, diskusija i na kraju izložbe, sudionici će istražiti 'Drugačije' odnosno živote različitih osoba u gradu Mostaru. Radionice će se održavati od 13.05.2015. god.-20.05.2015.god. Svaki dan radionice će trajati oko 4 sata, a vrijeme početka i završetka će se prilagoditi sudionicima.

Svi zainteresirani za radionice mogu se prijaviti putem maila [email protected]. Prijave možete slati do 11.05.2015. godine. Radionice će se održavati na lokalitetu Mejdana u prostorijama United World College-a Mostar (UWC Mostar). Zainteresirani aplikanti će na svoj e-mail dobiti točne informacije o vremenskom održavanju prve radionice.

Ono što će se koristi kao tehnika u radionicama zavisi od sudionika. Od crtanja, fotografije, videa, performansa i td. Radionice će biti više orijentirane prema tome da pošalju vizualnu poruku koristeći tehniku koju sudionik već poznaje.

Lideri radionica su: Fotografkinja Sofia Runarsdotter, (Švedska), umjetnik Joakim Hansson (Švedska), umjetnik Jusuf Hadžifejzović (BiH), Haris Idriz (Vijeće mladih Grada Mostara).

Kopirati
Drag cursor here to close