darujte paketić

Priključite se akciji 'Darujmo anđele' i izmamite osmijeh na lice djeci s posebnim potrebama

Lifestyle / Putujte s nama | 02. 12. 2015. u 14:34 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U adventsko vrijeme darivanja, mostarska fitness trenerica Marina Nožić odlučila je pokrenuti još jednu u nizu akcija pod nazivom 'Darujmo anđele'.

''U ovo predblagdansko vrijeme potrudit ćemo se izmamiti osmijehe kod naših mališana, a to su djeca s posebnim potrebama. Ovom prilikom pozivam sve sugrađane da otvore srca te daruju i pripreme paketiće za ovu dječicu. Nadam se da će se građani odazvati ovoj akciji koju organiziramo za naše male anđele'', rekla je za Bljesak.info Marina Nožić inicijatorica ove akcije.

Dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon 063/531-096

Svi oni koji se žele priključiti akciji, već od petka 4. prosinca svaku večer od 18 do 21 sat, svoje paketiće mogu ostaviti u ŠPK Zrinjski u ulici Blajburških žrtava 23 (preko puta SIPA-e).

''Darivat ćemo dječicu iz udruge za Down sindrom Mostar te iz Škole za djecu s posebnim potrebama. Paketići mogu sadržavati čokolade slatkiše i igračkice. No tko želi darovati novac, biti će postavljena i kutija za donacije, a sav novac će biti uplaćen na račune škole i udruge'', rekla je Marina, dodajući kako će datum objavljivanja darivanja biti naknadno objavljen.

Kopirati
Drag cursor here to close