Pokazali humanost

Od novca kojeg su dobili na vjenčanju kupili vodu i hranu za stradale

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 05. 2014. u 07:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladenci Nikola i Ljiljana Marković iz Kragujevca svadbu su posvetili ugroženima od poplava. Na dan vjenčanja pokazali su svoju humanost. U za njih najsretnijem danu nisu zaboravili na sunarodnjake ugrožene od poplave, pa su odlučili pomoći im donirajući vodu i hranu od novca koji su dobili kao poklon na svadbi.

Prvo su, pred matičarom rekli ''da'' i odmah se obratili gostima i pozvali ih da se pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći ugroženim sunarodnjacima. Svatovima se preko mikrofona obratio mladoženja Nikola Marković.

''Hvala što ovaj trenutak dijelite sa nama, ali mi ne možemo da ne mislimo na naše sunarodnjake u krajevima koje je pogodila poplava, i sve vas pozivam da se uključite u akciju pomoći ugroženima, da javite vašim prijateljima i rođacima, sa molbom da se i oni uključe i pomognu'', kazao je mladoženja svojim svatovima.

Na svadbi je bilo preko 300 uzvanica, gotovo nitko od njih nije bio ravnodušan. Mladenci Nikola i Ljiljana Marković su od novca koji su na poklon dobili od svatova kupili hranu i vodu i preko kragujevačkog Crvenog krsta poslali ugroženima.

Kopirati
Drag cursor here to close