Putovanje ga potpuno promijenilo

Lewis Hamilton: Nisam isti čovjek kakav sam bio prije ovoga

"Samo znaj, gdje riječi nedostaju, emocije su duboke. Povezao sam se sa svojim korijenima i svojom poviješću i osjećam svoje pretke uz sebe sada jače nego ikad prije. Namibija, Ruanda, Kenija i Tanzanija hvala vam".
Gospodarstvo / Turizam | 19. 08. 2022. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmerostruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton za vrijeme ljetne stanke dva je tjedna putovao po zemljama Afrike te u svojoj objavi na društvenoj mreži nije skrivao oduševljenje s onime što je doživio.

Britanac je iskoristio je slobodno vrijeme izvan staze te se u Africi povezao sa svojim 'korijenima' u zemljama poput Namibije, Ruande, Kenije i Tanzanije.

Hamilton je dijelio fotografije i videozapise sa svog putovanja zajedno s komentarima o tome kako se osjećao zbog putovanja.

U objavi na svojoj Instagram stranici, 37-godišnjak je rekao da se osjeća kao da je "potpuno transformiran" i da osjeća svoje pretke uz sebe "jače nego ikad prije".

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Lewis Hamilton (@lewishamilton)

"Ova posljednja dva tjedna bili su neki od najboljih dana u mom životu. Nisam isti čovjek kakav sam bio prije ovog putovanja, sva ljepota, ljubav i mir koji sam doživio učinili su da se osjećam potpuno preobraženo. Nikakve fotografije ne mogu dočarati kako se sada osjećam i što pokušavam reći", rekao je Hamilton i dodao:

"Samo znaj, gdje riječi nedostaju, emocije su duboke. Povezao sam se sa svojim korijenima i svojom poviješću i osjećam svoje pretke uz sebe sada jače nego ikad prije. Namibija, Ruanda, Kenija i Tanzanija hvala vam. Hvala ovdašnjim ljudima, prirodi i divljini. Bila je dobrodošlica na svakom lijepom mjestu koje smo posjetili. Tretirali su nas kao obitelj. Hvala mojoj braći koja su mi se pridružila na ovom putu. Znam da ćemo o ovome pričati zauvijek".

Kopirati
Drag cursor here to close