Pregršt zabave

Hypko u ulozi Djeda Mraza podijelio novogodišnje paketiće

Lifestyle / Putujte s nama | 14. 12. 2015. u 15:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. ugostila je 29 djece od 1. do 5. razreda Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju Sarajevo. Djeca su u pratnji roditelja i nastavnika bili gosti Hypo zabavnog parka koji je dio sadržaja ovogodišnje zimske čarolije: Sarajevo Holiday Marketa. Hypo je ponosni sponzor ove manifestacije.

Predstavnici Hypo banke su povodom dana štednje, 31. listopada ove godine prvi put posjetili Centar. Pozitivna energija, profesionalnost i gostoprimstvo prilikom te posjete su bile reference da se druženje s polaznicima Centra nastavi, što je i realizirano danas.

Hypo je za djecu osigurao besplatne vožnje u Hypo zabavnom parku, a za djecu su pripremljeni i novogodišnji paketići. Ulogu Djeda Mraza imao je Hypko - maskota banke.

''Za nas, posjeta djece Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju Hypo zabavnom parku, predstavlja njegovo službeno otvaranje u sklopu Sarajevo Holiday Marketa. Drago nam je da je Centar prihvatio naš poziv i što nam se pružila prilika da se opet družimo i razveselimo djecu, polaznike Centra. Bio je ovo odličan i zabavan dan“, rekao je Radomir Milošević, direktor odjela Marketinga i korporativnih komunikacija Hypo banke.

Hypo zabavni park će zasigurno biti mjesto najbolje zabave naših najmlađih tijekom ovogodišnjeg Sarajevo Holiday Marketa, svakog dana od 10 do 22 sata – sve do sredine siječnja sljedeće godine.

 

O Centru

Centar za slušnu i govornu rehabilitaciju je složena ustanova koja se bavi opservacijom, dijagnostikom, rehabilitacijom te edukacijom djece i omladine oštećenog sluha i govora.

Organizacijske jedinice Centra su:
- Odjel za opservaciju, dijagnostiku i rehabilitaciju slušanja i govora
- Odgojno-obrazovni nivoi ( predškolsko odjeljenje, osnovna škola, srednja škola i srednja stručna škola).

Za maksimalno zalaganje i postignute rezultate u radu sa djecom i omladinom oštećenog sluha i govora, Centar je 2005. godine nagrađen ''Šestoaprilskom'' nagradom od Uprave Grada Sarajeva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close