Dobar duh zahvatio Mostar

Humanitarnom utrkom udruga NOKT prikupila sredstva za Andija Milasa

Lifestyle / Putujte s nama | 27. 09. 2014. u 13:34 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruha NOKT humanitarnom je utrkom pomogla akciji prikupljanja sredstava za liječenje Andija Milasa.

U subotu je točno u podne održana humanitarna utrka u organizaciji udruge NOKT. Za svakog od 234 sudionika, sponzori su uplatili po pet konvertibilnih maraka. Kako bi prikupljeni iznos pretvorili u jednu okruglu brojku, iz tvrtke NSoft su akciju podržali dodatnom uplatom, čime su prikupljena sredstva porasla na 2000 KM.

Malenom Andiju možete pomoći i svojim pozivima na broj 092 890 828 kojim donirate 2 KM za osmijeh i ljepše dane u životu našeg malog junaka! Utpikajte ovaj broj za sreću na jednom malom licu! Njemu i njegovoj majci to znači sve!

Broj telefona Andijeve majke Sanje je 063 443 585, a uplate se mogu izvršiti na žiro račun 1402010018351995, Sberbank BH d.d.

Da je dobar duh zahvatio ulice Mostara pokazuju fotografije s utrke, u kojoj su, uz malu pomoć roditelja, sudjelovali i mali humanitarci. Pobjednik utrke bio je Jasmin Pajević, kojem je pripala čast da preda simboličan ček s navedenim iznosom predsjednici udruge NOKT Danijeli Krezić. Cjelokupan iznos prikupljen na utrci donirat će se dječaku Andiju Milasu.

NOKT (Neki Onima Koji Trebaju) je novoosnovana humanitarna udruga, utemeljena i registrirana od strane djelatnika poduzeća NSoft, koji su na ovaj način htjeli podići svijest o važnosti dobrotvornog rada i pomaganja onima koji su u potrebi.

Ovom humanitarnom utrkom i službeno je otpočeo rad udruge NOKT, koja ima za cilj donijeti pozitivne promjene u životima svojih štićenika.

Više informacija o udruzi i njenim aktivnostima možete doznati na web stranici NOKT.ba."

Podsjećamo, Andi Milas je teško bolesni osmogodišnji dječak iz Mostara. Mali Andi je još kao beba obolio od West sindroma i najtežeg oblika epilepsije, Wiliamsova sindroma. Zbog stenoze srčane aorte, celijake i teške retardacije nastale uslijed pretrpljenih epileptičnih napadaja potrebna mu je 24-satna njega.

Kopirati
Drag cursor here to close