Glodnica

Humanitarni koncert na Jablaničkom jezeru

Lifestyle / Putujte s nama | 01. 08. 2014. u 14:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruženja hemofiličara BiH dana 6.8.2014. godine u Glodnici na Jablaničkom jezeru (općina Jablanica) i kamp plaži „Kamping 999“, s početkom u 20:00 sati, tradicionalni, deveti po redu glazbeni program humanitarnog karaktera.

Kako je navedeno u priopćenju cilj programa skrenuti medijsku pozornost u smislu angažiranijeg pristupa i pomoći svih relevantnih subjekata i institucija u liječenju ove ozbiljne bolesti koja nažalost pogađa i najmlađu populaciju.

Materijalnu podršku ovom programu, kao i do sada dale su općine Konjic i Jablanica, kao i veliki broj društvenih i privatnih organizacija te pojedinaca. Program je otvorenog tipa, uz simboličnu cijenu ulaznice u iznosu od 4 KM.

''Kompletan prihod je namijenjen djeci oboljeloj od hemofilije. Pozivamo građane da podrže ovu manifestaciju i da svojim skromnim prilogom daju osobni doprinos'', naveo je organizator.

Prisutne će zabavljati Ritam bend i pjevači: Derviš Gabela, Hamdija Habibija, Amina Mazak, Aldin Graho, Besim Mujić, Erna Omerović, Elvin Kardić, Admir Cokoja, Ramaela Dugalić, Aid Husret, Meho Vođo, Zerim Adi.

Kopirati
Drag cursor here to close