Ljubomora?

Bivša mu zapalila auto dok je u njemu bio s dvije djevojke

Lifestyle / Putujte s nama | 26. 08. 2015. u 06:16 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slađana Lazarević (39) iz sela Kusadak u Srbiji zapalila je Mercedes svojeg bivšeg dečka Zorana Markovića (45) iz sela Jelenac i to u trenutku kada je on u autu bio s dvije djevojke, piše u utorak Blic.

Mercedes je potpuno izgorio, a Zoran je lakše ozlijeđen. Djevojke, Ivana i Gorica, koje su bile s njim u autu, srećom, nisu ozlijeđene. Slađana će dobiti kaznenu prijavu. 

Slađana tvrdi da je auto zapalila jer ju je Zoran fizički napao i psovao ju. Zoran pak vjeruje da je Slađana auto zapalila jer on više nije htio biti s njom i jer je u autu spavao s dvije djevojke. Slađana je rekla kako su joj te djevojke poslale poruke da je Zoran pijan i da ne može voziti.

''Noć prije je bio sa mnom. One su mi rekle da dođem i navukle su me. Kad sam došla, Zoran na sebi nije imao hlače. Kad me vidio, navukao ih je i izašao iz auta te me počeo vrijeđati'' tvrdi Slađana. Zoran, koji je inače u braku s drugom ženom, kaže kako Slađanu nije vrijeđao.

''Zvala me tijekom noći, ali joj se nisam javljao. Ne znam kako me pronašla. Spavao sam u autu i djevojke su prve izašle van. Slađana je zapalila auto. Izašao sam van i nje više nije bilo. Opekao sam ruke. Odmah smo zvali policiju'' kaže Zoran.

Slađana tvrdi da je sa Zoranom bila u vezi 19 mjeseci, ali da ju je često tukao i da su je Ivana i Gorica više puta zvale i uznemiravale.

Kopirati
Drag cursor here to close