Etno selo Herceg Međugorje

Dalmatino rasprodao koncert u Međugorju, u prodaji dostupne još ulaznice za Josipu Lisac

BH Telecom i ove godine je generalni sponzor koncerata „Zvijezde pod zvijezdama“ koji se već tradicionalno održavaju u amfiteatru Herceg Etno sela u Međugorju.
Lifestyle / Zabava | 20. 07. 2022. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Jedna od društveno najodgovornijih bh kompanija, prepoznaje i podržava najznačajnije kulturne, sportske i glazbene događaje, što nama organizatorima znači puno i olakšava rad, osobito sada nakon pandemije u kojoj je rad naše event industrije bio potpuno obustavljen", istaknula je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.

Nakon Sergeja Ćetkovića, koji je nastupio 7. ovog mjeseca, ovaj četvrtak, 21. srpnja na prekrasnu amfiteatarsku ljetnu pozornicu stiže grupa Dalmatino, koji su jučer RASPRODALI koncert do zadnjeg mjesta.

Manifestaciju će zatvoriti glazbena diva Josipa Lisac, čiji ponovni susret publika željno iščekuje nakon sedam godina.

Godinama su koncerti u ovom amfiteatarskom prostoru unaprijed rasprodani, a nastupile su neke od najvećih regionalnih zvijezda.

"Ista su očekivanja i za posljednji koncert u ovom koncertnom programu, koji će 19. kolovoza održati Josipa Lisac, koja se pred publiku u Međugorje vraća nakon sedam godina. U prodaji je prvi kontingent ulaznica, koje se mogu kupiti u Mepas Mall-u, Herceg etno selu u Međugorju i online preko kupikartu.ba", kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Koncert su podržali: Herceg etno selo Međugorje, Leda, Džajić commerce, Pfanner i XL.

Medijski pokrovitelji koncerata: Bljesak.info, jabuka.tv, pogled.ba, Radio Arena i Dnevni list.

 

Kopirati
Drag cursor here to close