Zamalo

Zorannah se zaigrala u photoshopu: Šaka deblja od struka

'Šaka deblja od struka'', jedan je od komentara pored fotografije.
Lifestyle / Zabava | 03. 04. 2020. u 18:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

Staying home but still choosing what to wear every morning @lidlsrbija #crivit

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Najpoznatija srpska blogerica i influencerica Zorana Jovanović (29), na društvenim mrežama poznata pod imenom Zorannah, često dijeli golišave fotografije sa svojim pratiteljima. Osim što voli pokazati malo kože, voli koristiti i photoshop.

Objavila je novu fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj majici, koja je najviše naglasila njezin struk. Njezini su pratitelji primijetili kako je izuzetno tanak. Na Instagram story je stavila i video, na kojem se jasno vidi kako joj je struk širi nego što je na fotografiji.

''Šaka deblja od struka'', jedan je od komentara pored fotografije. Neki od njezinih obožavatelja su joj pohvalili izgled, zanemarujući korištenje photoshopa.

 
 
 
View this post on Instagram

what are you wearing these days? @loungeunderwear

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Influencerica je jednom prilikom za Story priznala kako nikad nije sakrivala da je na sebi radila 'popravke'. Navodno se podvrgnula plastičnoj operaciji povećavanja grudi, ali i usnica.

''Ja nikada nisam skrivala korekcije koje sam radila, čak sam i snimala videe na tu temu. Smatram da svaka žena treba promijeniti ono što će nju učiniti zadovoljnijom i podići joj samopouzdanje. Korekcije na tijelu, 2019. godine ne smiju biti taboo'', komentirala je Zorana kojoj najviše smeta što se od njezinog života rade sapunice.

 
 
 
View this post on Instagram

trouble on my mind @loungeunderwear

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Kopirati
Drag cursor here to close