Spremni?

Zimske radosti na Kupresu

Zimska turistička sezona na Kupresu, točnije, na Ski centru Kraljica počinje u subotu, 11.12.2021.
Lifestyle / Zabava | 09. 12. 2021. u 20:28 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snijeg je napokon zabijelio dobro poznatu kuprešku planinu Stožer! Zimska turistička sezona na Kupresu, točnije, na Ski centru Kraljica počinje u subotu, 11.12.2021.

Ekipa Ski centra Kraljica ulaže maksimalne napore da pripreme staze za sigurno i nezaboravno skijanje i bordanje naših gostiju, profesionalaca i rekreativaca.

Ski centar Kraljica nudi tri staze duge i do 9 km, snowboard stazu dugu 2,4 km, stazu za noćno skijanje dugu 2,3 km koja je otvorena petkom i subotom od 18h do 21 h, te baby stazu. U ponudi su i škola skijanja te snow tubing.

Kompleks Ski centar Kraljica nudi, već dobro poznati, restoran Kupreška kuća, uređen u planinskom stilu gdje možete kušati topla i ukusna jela kupreške kuhinje.

Od ove godine, gosti Ski centra Kraljica će moći uživati i u novom caffe baru „i“ koji se nalazi na samom vrhu planine Stožer (1758 m.n.v.).

U sklopu kompleksa moguće je rezervirati i smještaj u apartmanima Kraljevac koji posjeduju bazen, finsku saunu, tursku kupelju. Tu su i igraonica za djecu, salon zabave i sličan zabavni sadržaj.

Dobro nam došli!!!

Cjelodnevna karta ski passa iznosi 25 KM za odrasle i 15 KM za djecu. Dnevne karte vrijede i za noćno skijanje koje će se održati već ove subote od 19 do 22 h

Kopirati
Drag cursor here to close