Parola je - snađi se!

Zenica: 290 eura za spavanje s duhovima

Jedna žena iz Slovenije koja je poželjela spavati u sobi s duhovima. Uplatila mu je novac, ali se poslije predomislila. Ibrahim kaže da je to njezin problem.
Lifestyle / Zabava | 05. 12. 2022. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Para je ne vraća, para nema'', kaže Ibrahim Kargić iz Zenice u čijoj kući, kako je to ranije objavio videonovinar Srećko Stipović, borave duhovi.

Naime, nakon objave da se svi boje ući u sobu Ibrahimove kuće, njemu se javila jedna žena iz Slovenije koja je poželjela spavati u sobi s duhovima. Uplatila mu je novac, ali se poslije predomislila. Ibrahim kaže da je to njezin problem.

U sobi, navodi Stipović, nitko nije spavao punih 50 godina zbog ukazivanja duhova, a sve je veći broj žena koje plaćaju da prenoće u sobi.

''Ibro je od nekih uzeo i avans i čeka hoće li se pojaviti da prenoće u toj sobi. Ibro nam je ispričao i kako je bježao od kuće kao mladić te sa radne akcije. Ima još mnogo toga što smo čuli od ovoga zanimljivog čovjeka koji je čak dobio i nove zube od svojih obožavatelja. Mi smo uranili dva dana pa ih nismo uspjeli snimiti, a proba je završena'', naveo je Stipović.

Video: Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova
Kopirati
Drag cursor here to close