Ljubav cvjeta

Ženi se Ivan Martinović

Ivan je uoči odlaska na Euro u Njemačku kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku, Austrijanku Miriam Rath i stavio joj prsten na ruku.
Lifestyle / Zabava | 16. 12. 2023. u 14:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo mjesec dana uoči početka još jednog važnog natjecanja, Europskog prvenstva u rukometu, naš reprezentativac Ivan Martinović pohvalio se sretnim vijestima iz privatnog života.

Ivan je uoči odlaska na Euro u Njemačku kleknuo pred svoju dugogodišnju djevojku, Austrijanku Miriam Rath i stavio joj prsten na ruku, piše Gloria

Rođeni Bečanin zarukama se pohvalio na svom Instagramu uz nekoliko dirljivih fotografija novopečenih zaručnika, ali i predivnog zaručničkog prstena.

U komentarima su odmah uslijedile brojne čestitke, a priliku da im zažele sve najbolje na putu do ulaska u bračnu luku iskoristili su i Ivanovi kolege iz kluba Melsungen u kojem trenutno igra. "Čestitamo i Ivanu i Miriam", poručili su iz kluba.

Dvadesetpetogodišnji rukometaš i njegova djevojka u vezi su šest godina, a jedno su drugome najveća podrška i privatno i profesionalno. Koliko zna biti zahtjevan sportski život zna i sama Miriam koja se također profesionalno bavila odbojkom prije nego što ju je zadesila ozljeda.

Par živi u Njemačkoj, a u Hrvatsku dolaze kad god im to brojne obveze dopuste.

Inače, Ivan igra od 2019. godine igra na poziciji desnog vanjskog za njemački klub TSV Hannover-Burgdorf, odakle je prešao iz VfL Gummersbacha. Karijeru je započeo u austrijskom klubu Handballclub Fivers Margareten u Beču.

Martinović je 2019. godine debitirao za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, nakon što je ranije igrao za mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, iako ima i austrijsko državljanstvo te je mogao igrati za reprezentaciju Austrije. Njegov stariji brat, Marin, također je rukometaš.

Kopirati
Drag cursor here to close