Boutique Festival

Završene pete Iskre budućnosti u Stocu!

Sjajni nastupi nekih od najvažnijih imena iz BiH i regije
Lifestyle / Zabava | 09. 08. 2022. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nezaboravnim nastupima koje su priredili izvođači na ovogodišnjoj bini u srcu gradića na Bregavi, Stocu okončano je jubilarno, peto izdanje boutique Festivala Iskre budućnosti by BH Telecom!

Neprikosnovena umjetnica svjetskog glasa, Amira Medunjanin uz pratnju maestralnog Boška Jovića spektakularno je zatvorila Festival.

Oduševljenoj publici podarila je niz obrada klasika Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, zabilježenih na albumu “For Him And Her“, kao što su “Rane moje“, pa “Ja nemam prava nikoga da volim“, “Srećo moja“, “Umoran sam od života“, “Danka“...

To je, kao i uvijek, sjajno uklopljeno sa nezaobilaznim numerama “Kad ja pođoh na Bembašu“, “Snijeg pade na behar na voće”, za nju napisanom “Pjevat’ ćemo šta nam srce zna“, “Dušo moja“ iz opusa Kemala Montena…

Publika je, evidentno, toga bila žedna i željna, pa je tijekom večeri pjevala sve numere, od početka do kraja.

Inače, tijekom ovogodišnjeg izdanja Festivala na stotine glazbenih hodočasnika je posjetilo Iskre budućnosti by BH Telecom.

Stolac su pohodila neka od najvažnijih imena iz svijeta glazbe, kao što su Kultur Shock, Konvoj, Skroz, Amira Medunjanin i Boško Jović. Black Beriz, YNGOD, Forora, Zona isključenja, 4 Hombres & Flowery i desetine drugih!

Posjetitelji su u Stolac stigli kako iz čitave Bosne i Hercegovine, tako i okolnih zemalja, ali i pojedinih EU zemalja, kao što su Austrija, Slovenija, Italija.

Važnost Festivala za promociju gradića koji posjeduje čak 32 nacionalna spomenika i koji je naseljen preko 17 000 godina prepoznali su, pored Grada Stoca, i BH Telecom, BH Pošta, Tuborg, Jägermeister, Triglav osiguranje i drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close