Gerhard Schröder

Vole ga žene: Bivši njemački kancelar se oženio po peti put!

Anonimni izvor iz bliskog kruga Gerharda Schröder u međuvremenu je potvrdio točnost informacije o njegovu petom braku. Isti izvoz kaže kako je novi bračni par za listopad planirao i svadbenu večeru u berlinskom hotelu Adlon.
Lifestyle / Zabava | 10. 05. 2018. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši njemački kancelar Gerhard Schröder (74), koji je vladao prije Angele Merkel, pasionirani je ''kolekcionar'' brakova. Ovih se dana oženio peti put!

Bivši političar i njegova zaručnica Soyeon Kim vjenčali su se u diskreciji, ali je vijest ipak procurila u medije.

Schröder se od svoje četvrte supruge, Doris Schröder-Köpf, razveo tek nedavno, u travnju.

Neue Presse piše kako je Južnokorejka Soyeon Kim postala njegova peta žena, a to su zaključili nakon što je na njegovom prstenjaku uočen novi prsten. Sve to zabilježeno je na prijemu kod Putina, 9. svibnja, u povodu Dana pobjede. Samo nekoliko dana ranije, stari kancelar nije imao taj prsten na ruci, navodi Neue Presse.

Anonimni izvor iz bliskog kruga Gerharda Schröder u međuvremenu je potvrdio točnost informacije o njegovu petom braku. Isti izvoz kaže kako je novi bračni par za listopad planirao i svadbenu večeru u berlinskom hotelu Adlon.

Veza između Schrödera i 26 godina mlađe Korejke u javnosti je postala poznatom prošle jeseni.

Prethodna supruga  Doris Schröder-Köpf kazala je kako je nova djevojka  bila povod, ali ne i jedini razloga njihova razvoda. Par se razišao 2016., a službeno su se razveli u travnju ove godine.

Bivši suprug Schröderove nove životne pratilje, također spočitava Soyeon Kim da je aferu s bivšim njemačkim kancelarom započela dok se još nalazila u prvom braku, piše agencija Yonhap.

Uvrijeđeni bivši suprug stoga je tužio Schrödera u građanskoj parnici, tražeći 100 milijuna wona odštete (oko 77 tisuća eura).

Schröder je na spomenutoj Putinovoj privatnoj paradi u Moskvi bio jedan od rijetkih zapadnjačkih uglednika.

Osim njega, tu se našao i američki glumac akcionih filmova Steven Seagal, koji je u međuvremenu dobio rusku putovnicu, te biznismen iz bivšeg DDR-a, Matthias Warnig, bivši Stasi agent. On i Schröder s Putinovim ljudima rade milijunske poslove s naftom i plinom.

Kopirati
Drag cursor here to close