Darujemo ulaznice!

Vodimo vas na glazbeni spektakl Marka Škugora

Ulaznice za koncert koji se dugo očekuje u Hercegovini, možete kupiti, svaki dan na blagajni Kosače.
Lifestyle / Zabava | 24. 09. 2019. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šibenski slavuj jedan od najpopularnijih hrvatskih tenora koji svakom svojom izvedbom ne prestaje oduševljavati publiku, prvi put dolazi u Mostar!

Portal Bljesak.info u suradnji s Hrvatskim domom herceg Stjepan Kosača, daruje 3x2 ulaznice za solistički koncert Marka Škugora, u četvrtak, 26. rujna 2019., u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači s početkom u 20 sati.

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj talentirani dalmatinski pjevač ne prestaje oduševljavati.

Markova publika već zna da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom koncertu, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje.

Video: MARKO ŠKUGOR - KAKO TE JUBIM JA

Ulaznice za koncert koji se dugo očekuje u Hercegovini, možete kupiti, svaki dan na blagajni Kosače. Informacije na broj 063/940-584.

Dobro došli  u Kosaču na večer mediteranskih melodija!

Kako do ulaznica?

Kako biste osvojili ulaznice, potrebno je na e-mail [email protected] poslati Vaše kontakt podatke (ime i prezime, telefon).

Nagradna igra traje do srijede, 25. rujna, do 12 sati.

Ulaznice za koncert osvojili su: Darko Anđelić, Irena Dobroslavić i Marija Andrić.

Kopirati
Drag cursor here to close