Hvaljen Isus i Marija

VIDEO | Thompson pjevao na Šalati, na pozornici nastupio i biskup Košić

Lifestyle / Zabava | 10. 09. 2017. u 15:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marko Perković Thompson uspio je u subotu napuniti zagrebačku Šalatu.

"Hvaljen Isus i Marija, dragi prijatelji! Lijepo vas je vidjeti u našem Zagrebu. Vraća se sjećanje koliko je ova turneja uistinu lijepa i nije li lijepo što smo baš ovdje u centru Zagreba, na našoj lijepoj Šalati? Sve vas pozdravljam ovdje, a posebno obitelji poginulih hrvatskih branitelja, invalide Domovinskog rata, naše drage svećenike, biskupe i ostale naše crkvene velikodostojnike. To su naši intelektualci koji uvijek znaju kada treba progovoriti za našu riječ, za ovo sve što se događa oko nas, naši profesori, naši akademici, naši istinski domoljubi.

Puno smo lijepih koncerata proživjeli zajedno. Znate da je bilo svašta oko naših pjesama koje smo svugdje izvodili. Znate da su nas i pojedini političari htjeli zaustaviti. To su određene političke skupine koje nećemo imenovati, ali zajedništvo i ljubav koje smo poručivali kroz naše koncerte je ono što je pobijedilo. Nema predaje! I dalje ćemo pjevati o našim vrijednostima, o našoj ljubavi prema Bogu, čovjeku i obiteljima i svim drugim vrijednostima. Budimo zajedno i uživajmo u koncertu. Nema predaje!", poručio je Marko Perković Thompson.

Fotogalerija: Thompson održao koncert na Šalati: nastup s tribina pratio Marko Skejo, a pojavio se i specijalni gost iznenađenja

Marko Perković Thompson održao je sinoć koncert na Šalati. Thompsonu je specijalni gost iznenađenja bio biskup Košić, a s tribina je nastup pratio Marko Skejo, čovjek kojega je zbog osebujnog stylinga teško ne primijetiti...

Thompson u metropoli nije nastupio od prosinca 2014. kada je napunio i daleko veću Arenu Zagreb, a pošlo mu je to za rukom i sa stadionom u Maksimiru 2007. i to u dodatnom terminu zbog kiše koja je potopila stadion večer ranije kada je koncert bio i planiran.

U mnogobrojnoj publici, primijećen je veliki broj svećenika i časnih sestara, a jedan iz svećeničkih redova, sisački biskup Vlado Košić, pridružio se u izvedbi pjesme 'Maranatha' čitajući tekst.

Koncertu je nazočio i HOS-ov Marko Skejo.

Kopirati
Drag cursor here to close