Uslijedile reakcije

VIDEO | Crnogorac šokirao Hrvate: Slikao uz Thompsonov hit

''Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu "Neću izdat ja", napisao je Thompson.
Lifestyle / Zabava | 27. 09. 2021. u 18:28 Bljesak.info
Matan Vukčević nacrtao Isusa│Supertalent 2021│Audicije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorski slikar Matan Vukčević (31) jedan je od natjecatelja nove sezone showa Supertalent, a ono čime se na pozornici predstavio iznenadilo je, ali i zbunilo žiri i publiku.

"Bitno je da kažem poruku koju šaljem, svi mi imamo nekog tko je izvršio samoubojstvo ili nekog tko je pokušao samoubojstvo, svi mi imamo negdje u sebi osjećaj da smo se susreli s tim mislima, ja večeras želim poslati poruku ljudima koji su prošli takve stvari da ne rade to i da se bore kroz život, i da ako kroz moj nastup probudi kod nekog osjećaj da se bori za život, smatrat ću svoj nastup uspješnim", rekao je Matan prije svog nastupa na pozornici.

Slikao je u mraku uz pjesmu "Neću izdat ja" Marka Perkovića Thompsona, a žiri ni u jednom trenutku nije vidio što slika, pa je finalni proizvod itekako iznenadio žiri.

A kako je sam rekao, Thompson mu je dobar umjetnik i žao mu je što su ljudi po tom pitanju ograničeni. Thompson se zbog njega oglasio na Facebooku i čestitao mu na nastupu, prenosi Showbuzz

''Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu "Neću izdat ja", napisao je.

Inače, Matan je diplomirani slikar i profesor slikanja. Izrazito je emotivan, pomalo i neshvaćen.

Prijatelji ga opisuju kao skromnog, stidljivog i nepretencioznog dečka. Religiozan je, ali ne ide u crkvu. Kaže da si je življenjem u trenutku najbliži Bogu. Prvu samostalnu izložbu imao je s tek šest godina. Ima različite cikluse slika, a u intervjuima je spominjao kako inspiraciju crpi od svagdje. Počeo je slikati s dvije ruke jer mu je to bilo uzbudljivo. Zna jako puno o povijesti umjetnosti i voli spajati stilove iz prošlih razdoblja, a što se kolega tiče, poštuje svačiji način izražavanja i razmišljanja. "Ja sam netko tko je čitav svoj život dao slikanju i netko tko i dandanas kaže sebi 'ima još prostora, ima još vremena'", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close