Nabavite ulaznice

Veliko zanimanje za koncert Željka Joksimovića na stadionu u Mostaru

Požurite po najpovoljnije ulaznice za spektakularni koncert Željka Joksimovića u Mostaru.
Lifestyle / Zabava | 17. 05. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalna glazbena zvijezda Željko Joksimović održat će veliki solistički koncert u subotu, 9.6.2018. na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

Kolika je zainteresiranost za ovaj koncert pokazuje i činjenica da je rasprodano već pola kapaciteta stadiona gotovo mjesec dana prije održavanja, priopćeno je.

Ulaznice su u pretprodaji na info pultu Mepas Mall-a, sustavu kupikartu.ba, a od danas se otvaraju i nova prodajna mjesta- poslovnice agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg. Dostupne  su po pretprodajnim cijenama- 15 KM (gornja tribina), 20 KM (donja tribina), 30 KM FAN PIT i 35 KM VIP BACKSTAGE do 1. lipnja, nakon čega će biti po većim cijenama.

Organizatori koncerta-agencija PRimera, studentima su omogućili kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama- 10 KM (gornja tribina) i 15 KM (donja tribina) sve do nedjelje, 20. svibnja.

Studenti ulaznice po ovim cijenama mogu kupiti isključivo uz predočenje indexa (najviše 2 ulaznice na jedan index) u Forest Lounge bar-u u SPO Orca u Mostaru.

Požurite po najpovoljnije ulaznice za spektakularni koncert Željka Joksimovića u Mostaru.

Portal Bljesak.info  je medijski pokrovitelj spomenutog koncerta. 

Kopirati
Drag cursor here to close