Popularno

Večera i fotografija s Obamom za 5000 eura

Kupite li najskuplje ulaznice moći ćete prisustvovati večeri s bivšim američkim predsjednikom, a za uspomenu ćete dobiti i fotografiju s njim.
Lifestyle / Zabava | 19. 03. 2019. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkad je 2017. Barack Obama otišao s dužnosti predsjednika Sjedinjenih Država njegova se popularnost na globalnoj razini samo povećala.

Tako je, primjerice, u Njemačkoj oko 5000 ljudi dosad kupilo ulaznice za Summit svjetskih čelnika koji će se održati u Koelnu 4. travnja. Cijene im se kreću u rasponu od 70 do 5000 eura.

Kupite li najskuplje ulaznice moći ćete prisustvovati večeri s bivšim američkim predsjednikom, a za uspomenu ćete dobiti i fotografiju s njim. Riječ je o stotinu takvih "zlatnih karata", od kojih su neke već dodijeljene počasnim gostima. Ako ste zainteresirani, organizatori poručuju da je ostalo još 15.000 karata.

Njihovoj popularnosti nema kraja, a predviđanja koliko će zaraditi za života djeluju nestvarno!
Na skupu svjetskih čelnika raspravljat će se o tomu što dobro vođenje države znači u današnjem svijetu.

Obama će biti jedan od govornika na skupu na kojemu će svojih pet minuta imati i najprodavaniji američki pisac John Strelecky, njemački poduzetnik Frank Thelen i trenerica u području vođenja i menadžmenta Sabine Asgodom.

Pedesetsedmogodišnjem Obami njegov će nastup biti vrlo dobro plaćen, no organizator Alexander Muelleru tvrdi da to nije jedini razlog zbog kojega je odlučio sudjelovati u radu summita.

"Mislim da smo ga uspjeli uvjeriti u dobar koncept Svjetskog summita čelnika", kazao je te dodao da će bivšega američkog predsjednika novinari moći intervjuirati oko sat vremena, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close