Adventsko druženje

U pripremi izgradnja Božićnog grada na Buni

RELAX-CENTAR Buna po prvi put na svom prostoru organizira Božićni grad. Svečano otvaranje Božićnog grada je planirano za 28. studenog, a trajat će do 6. siječnja iduće godine.
Lifestyle / Zabava | 07. 11. 2020. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Poneseni idejom da građanima Mostara i ostalim gostima približimo blagdansku čaroliju Božića odlučili smo se na organizaciju Adventskog druženja uz raznovrstan glazbeni program i tradicionalo gastronomsku ponudu hrane i pića, a posebno bi naglasili zabavni program i radionice za najmlađe uzraste'', navode organizatori ovoga događaja.

Dodaju kako je program koji će se odvijati u Božićnom gradu još uvijek u fazi pripreme, te kako će javnost biti blagovremeno informirana o svemu.

''Cijeli događaj će biti organiziran u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi, a svakako očekujemo veliko zanimanje za ovaj događaj s obzirom da su brojne manifestacije odgođene zbog pandemije koronavirusa. U planu su nastupi župnih zborova sa područja Mostara i šire, kao i niz drugih sadržaja koji su vezani za blagdan Božića'', ističu iz organizacije.

Dodaju kako su razgovori o suradnji vođeni samo sa župom Presvetog Trojstva, te kako tek slijede razgovori sa gospodarskim subjektima koji žele sudjelovati u projektu.

''Također nudimo mogućnost izlaganja proizvoda kao i promociju tvrtkama zainteresiranim za sudjelovanje u jednom ovakvom događaju. Vjerujemo kako zanimanja neće nedostajati i kako će na ovaj način Božić u Mostaru i Hercegovini učiniti posebnim'', rekli su na kraju naši sugovornici.

Za sve informacije možete se obratiti na službeni e-mail [email protected] ili na društvenim mrežama.

Božićni grad do 6. siječnja iduće godine

RELAX-CENTAR Buna po prvi put na svom prostoru organizira Božićni grad. Svečano otvaranje Božićnog grada je planirano za 28. studenog, a trajat će do 6. siječnja iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close