Marouane Fellaini

U potrazi za stilom: Fellaini se preobrazio u Mikija Mausa

GQ Style magazin je ''obradio'' njegovu frizuru u stilu Mickeyja Mousea, odnosno u formi prepoznatljivih ušiju ovog kultnog miša iz crtića.
Lifestyle / Zabava | 13. 03. 2018. u 23:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marouane Fellaini jedan je od onih igrača koji su uvijek uočljivi na terenu, ponajviše zbog svoje specifične afro frizure, a što se tiče same igre na terenu - kako kad.

Čak i sama silueta ovog belgijskog nogometaša je dovoljna da prepoznate tko nailazi.

Međutim, uoči uzvratne utakmice Lige prvaka protiv Seville na Old Traffordu, njegov se imidž odjednom promijenio, barem što se tiče slike koja se proširila putem društvenih mreža.

Naime, GQ Style magazin je ''obradio'' njegovu frizuru u stilu Mickeyja Mousea, odnosno u formi prepoznatljivih ušiju ovog kultnog miša iz crtića. Kao ilustracije uz jedan intervju za britansko tržište, Fellaini je oprobao još neke stilove, ali ovo rješenje u obliku Mickey Mousea izazvalo je najviše odjeka.

Fellaini je na Instagramu pojasnio kako su fotografije snimljene u studiju Davida Hughesa, a da su frizure djelo Elgara Johnsona i @roxy_roxy_roxy.

Što se tiče same utakmice protiv Seville, na kojoj je istrčao u startnoj postavi, Fellaini nije ostavio poseban trag na terenu, a njegov je tim eliminiran rezultatom 1:2.

Kopirati
Drag cursor here to close