Čapljina FEST

U Čapljini 23. godinu zaredom pjevaju pjesme kako bi slavili Boga

Posebna gošća bila je gošća iz Amerike Whitney Peck, koja je izvela skladbe ''Wavmaker'', ''How great is our God'' i ''Graves into Gardens''.
Lifestyle / Zabava | 15. 09. 2022. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod motom ''Pjevamo pjesme da slavimo Boga'' na Trgu svetog Franje u Čapljini održan je 23. festival duhovne glazbe Čapljina Fest.

Festival je otvorio mladi bend u sastavu Marin Pažin, Josip Bakalar i Jakov Brajković koji su izveli skladbe ''Krovovi' i ''Nitko kao ti.

Foto: Bljesak.info / Čapljina Fest 2022

Redali su se zatim nastupi FRAMA-e Čapljina, kao i ostalih izvođača, pa su tako okupljeni mogli čuti izvedbe instrumentalnog sastava koje su izveli Mateo Matić, Marijo Šunjić, Ivan Bogdan i Teo Jurjević zajedno sa izvedbom Ive Kožul.

Ljubitelje dueta oduševili su Iva Pervan i Ivan Bogdan koji su izveli skladbu ''Pjevam aleluja'', nakon kojih je nasutpila Daliborka Dusper s pjesmom ''Pobjednik''.

Foto: Bljesak.info / Čapljina Fest 2022

Uz njih nastupili su još i Darko Keravica te gošća iz Amerike Whitney Peck, koja je izvela skladbe ''Wavmaker'', ''How great is our God'' i ''Graves into Gardens''.

Večer su izvedbama zatvorili Nataša Borovac, Gabrijela Grmača i Marija Primorac.

Službeni dio programa završen je dodjelom nagrada  “Frammy” za sve sudionike festivala i one koji su pomogli da se festival održi.

Kopirati
Drag cursor here to close