Robert Šaulić

Šabanov sin ulazi u Zadrugu, treba mu novac

I Hasan će ući u 'Zadrugu'.
Lifestyle / Zabava | 20. 08. 2019. u 20:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Kurir / Robert Šaulić

Da pokojni 'kralj narodne glazbe' Šaban Šaulić ima izvanbračnog sina Roberta Šaulića (47) saznalo se tek nakon sahrane, a od tad često se pojavljuje u srpskim medijima. Osim što se bori za nasljedstvo, Šabanov sin ući će u jedan od poznatijih srpskih realityja 'Zadrugu', prenosi Alo.rs.

''Robert je za novine u više navrata govorio o tom kakav je odnos imao sa Šabanom dok je bio živ. Smrt oca Robertu je teško pala, a sad živi još teže otkako ga nema. Njegova financijska situacija nije nimalo dobra, jedva sklapa kraj s krajem'', rekao je Robertov prijatelj za medije, prenosi 24sata.hr.

Iako je rekao kako više neće ništa iznositi u javnost, Robert je razgovarao sa Šabanovim bližim rođakom Hasanom Dudićem (62), s kojim se često čuje. Promijenio je mišljenje i prihvatio ponudu za sudjelovanje u realityju.

''Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a pored toga ima priliku otkriti sve detalje o svom životu'', dodaje prijatelj.

I Hasan će ući u 'Zadrugu'.

''Pregovarao sam s Pinkom. Nisam se prodao nimalo jeftino pa će ih moj ulazak debelo koštati. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno reći da mnogima neće biti dobro kad otvorim usta. I Robert ulazi sa mnom, koji se u početku premišljao, ali je kasnije pristao jer mu je novac preko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku sve ispričati, i uz to zaraditi novac'', ispričao je Hasan koji, kako tvrdi, mjesečno raspolaže za 750 kuna.

Kopirati
Drag cursor here to close