Sve ili ništa

Najnoviji glazbeni duet Tonyja Cetinskog i Adija Šoše snimljen uz pomoć umjetne inteligencije

Qvrse, platforma koja povezuje kreatore i brendove s njihovim obožavateljima, pruža novu dimenziju interakcije između umjetnika i publike.
Lifestyle / Zabava | 19. 01. 2024. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tony Cetinski, poznati pjevač s Balkana, nije samo glazbenik, već i zaljubljenik u nove tehnologije.

Nedavno je postao pionir u spajanju glazbe s inovativnom tehnologijom kroz suradnju s Qvrse, otvarajući vrata budućnosti glazbenicima i umjetnicima. Tony najavljuje virtualnu akciju "Ošišaj Tonija", prateći trendove digitalne zabave i stvarajući interaktivno iskustvo za svoju publiku.

Kroz suradnju s Qvrseom, Tony istražuje nove mogućnosti umjetničkog izraza i inovacija. Njegov najnoviji glazbeni spot za duet s mladim talentom Adijem Šošom, "Sve ili ništa", sniman je uz pomoć umjetne inteligencije pod redateljskom palicom Paola Gentilinija.

Qvrse, platforma koja povezuje kreatore i brendove s njihovim obožavateljima, pruža novu dimenziju interakcije između umjetnika i publike.

Kaly Kolonič, PR menadžerica Qvrsea, opisuje Qvrse kao mjesto gdje se stvarni i virtualni svijet susreću, bez granica za maštu.

Suradnja Tonyja Cetinskog s Qvrseom postavlja nove trendove u glazbenoj industriji, otvarajući vrata budućnosti. Tonyjevi budući projekti i eksperimenti s novim tehnologijama mogu se pratiti na njegovom profilu na Qvrse platformi.

Kopirati
Drag cursor here to close