Malo smo lagili

Tko bi rekao: Ove su velike zvijezde svjesno manipulirale svojim godinama

Gledano s ove vremenske distance, čini se prilično apsurdnom da netko 'smanjuje' svoju životnu dob za samo jednu godinu, ali popularna J.Lo sigurno je imala valjane razloge.
Lifestyle / Zabava | 19. 09. 2019. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko ste popularni i izgledate dobro kao Jennifer Lopez (50), onda zasigurno ne morate 'preskakati istinu' kad vas pitaju koje ste godište. J.Lo s pedeset godina u tolikoj mjeri izgleda seksi i privlačno da fanovi i dalje lude za njom na koncertima, društvenim mrežama ili jednostavno pregledavajući njezine clipove na mrežnim stranicama.

Ipak, 'Jenny from the block' ranije je 'krala' jednu godinu, jer je navodila 1970. kao godinu svojeg rođenja. To je činila sve do 2001. godine, a onda je u jednom intervjuu priznala kako je zapravo rođenja 1969., a točnu godinu rođenja morala je navesti u jednom sudskom procesu koji se vodio protiv njezinog tadašnjeg momka Seana Combsa (P. Diddy), a Jennifer je trebala svjedočiti.

Gledano s ove vremenske distance, čini se prilično apsurdnom da netko 'smanjuje' svoju životnu dob za samo jednu godinu, ali popularna J.Lo sigurno je imala valjane razloge.

Video: Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Uostalom, u Hollywoodu nije nikakva rijetkost da glumci slažu svoje godište, ovisno o tome hoće li im ta laž pomoći pri dobivanju neke uloge.

Među onima koji su se kušali i kao glumci i kao pjevači, a lagali su svoje godište, bio je i Eminem. U TV emisiji Howarda Sterna 1999. godine pjevač je izjavio kako su mu 24 godine, a zapravo je tada već imao 27.

Fanovi su zaključili kako se iza svega skriva neki PR-gag, ali nisu bili rijetki ni oni koji su govorili kako je Eminem u tom trenutku naprosto bio previše napušen. Bilo kako bilo, proslavljeni reper će u listopadu napuniti 47 godina.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Mila Kunis (@milakunissofficial)

Glumica Mila Kunis morala je lagati kako bi dobila ulogu u seriji "Lude sedamdesete". Ona je producentima na audiciji kazala kako uskoro puni 18 godina, a imala je samo 14. I dobila je ulogu. Ujedno je tad upoznala i svog današnjeg supruga Ashtona Kutchera.

Popularna pjevačica Anastacia godinama je prolazila s izmišljenim informacijama o svojoj životnoj dobi.

"Uvijek sam lagala koliko mi je godina", kazala je Anastacia 2008. godine u razgovoru za časopis "Fabulous", neposredno pred svoj 40 rođendan. Dotad se vjerovalo da joj je 35 godina, jer je ona to tako forsirala. Sad joj se, bez laganja, 51 godina, a rođendan je proslavila 17. rujna.

Video: Anastacia - Paid My Dues (PCM Stereo) (Official Video)

Kad je 2005. godine James Blunt lansirao veliki hit „You‘re Beautiful“ imao je 31 godinu, ali je njegov menadžment smatrao kako je to 'previše' za nekoga tko treba biti tinejdžerska zvijezda. Zato su mu 'oduzeli' četiri godine.

Danas James Blunt ima 45 godina i više nema potrebe za laganjem.

Nicole Scherzinger, nekadašnja članica popularne grupe "Pussycat Dolls", također 'šara' po pitanju svoje životne dobi. Tako je na startu britanskog „X Factora“ 2017. godine Louis Walsh (65) bocnuo svoju kolegicu kako nitko ne zna koliko joj je godina.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Just a casual stroll

Objavu dijeli Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

To nije bio jedini put da se špekulira o njezinoj životnoj dobi, a navodno ona ima 41 godinu. S obzirom da se sjajno drži i njeguje imidž mlade djevojke, teško je procijeniti je li to uistinu tako. Wikipedia navodi kako je Nicole rođena u Honoluluu, Havaji, 29. lipnja 1978. godine.

Engleski top model Agyness Deyn u početku svoje karijere 'podmladila' je samu sebe za čak šest godina. Odmah su je svi počeli hvaliti kao vrhunskog 'newcomera', ali su njezine školske kolege 2007. godine objavile pravu istinu i razotkrili Agyness. Službeno stoji kako je rođena 16. veljače 1983. (dob 36 godina).

"Kad sam se odlučila postati model, bilo mi je već skoro 18 godina. To je zapravo bilo previše pa sam nešto kasnije odlučila 'skinuti' nekoliko godina", ispričala je Agyness Deyn za Daily Mail.

Video: James Blunt - You

Glumica Sandra Bullock više je puta 'korigirala' svoju životnu dob. Na počecima karijere izdavala se za mlađu nego što je bila, a kako bi dobila jednu ulogu 1992. godine, 'dodala' si je dvije godine.

"Nakon određenog vremena više ne znaš koliko ti je godina jer si već toliko puta slagao", kazala je Sandra Bullock jednom prilikom za Vanity Fair.

Čini se kako je ipak točno da je danas Sandri Bullock 55 godina, a 2015. godine birana je za najljepšu 50-godišnju ženu na svijetu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Kopirati
Drag cursor here to close