Nektar OK Fest 2021

Tjentište epicentar pozitivne energije i najbolje zabave u regiji

Smještajni kapaciteti u OK kampu popunjavaju se u rekordnom roku.
Lifestyle / Zabava | 14. 08. 2021. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi dan “Nektar OK Festa” postavio je visoke standarde, a na tri festivalske pozornice smjenjivale su se brojne regionalne zvijezde.

Smještajni kapaciteti u OK kampu popunjavaju se u rekordnom roku.

Foto: PR / Tjentište epicentar pozitivne energije i najbolje zabave u regiji

Festival su otvorili u podne Siniša Tamamović i Alexander G na “Sky Cola OK Summer Stage”-u. Prve zvuke elektronske glazbe ljubitelji plesnih ritmova dočekali su pored bazena, koji je uvršten na mapu najvećih prirodnih bazena u Europi.

Ovaj uvod bio je savršeno zagrijavanje za sve ono što je uslijedilo na “Sensation OK Stage”-u. Gitarskim rifovima Love Hunters-a i Mortal Kombata atmosfera u OK kampu došla je do usijanja. Ovakav dnevni program naslutio je pravu rock and roll glazbenu priču na glavoj pozornici.

Foto: PR / Tjentište epicentar pozitivne energije i najbolje zabave u regiji

Na “Jagermeister Main Stage”-u program je započeo Moreuz, koji je prava uvertira za velikane domaćeg rock and roll-a. Goran Bare i Majke preuzeli su publiku i razgalili ih vanvremenskim hitovima, te podsjetili uzavrelu masu zašto nose epitet istinskih ikona tvrdog zvuka.

Uslijedio je nastup benda Van Gogh, oni su svoju glazbenu priču ispričali starim hitovima koje je publika zborski pjevala ali i predstavili pjesme sa novog albuma More bez obala. Vrhunac večeri bio je nastup sastava Brkovi, a atmosfera koja se širila NP Sutjeska bila je magična.

Foto: PR / Tjentište epicentar pozitivne energije i najbolje zabave u regiji

Nakon žestokog glazbenog programa na glavnoj pozornici, publika se uputila na after party u OK kamp. Ovo veče zatvorili su DJ setom Siniša Tamamović i Alexander G koji su, sudeći po reakcijama i raspoloženju prisutnih, disali zajedno s publikom.

Večeras nas na glavnoj pozornici “Jagermeister Main Stage” očekuju nastupi Who See-a, Buč Kesidija, TBF-a te Bajage i Instruktora.

Najbolja dnevna zabava rezervirana je za “Sky Cola OK Summer Stage” na kojem će Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack zagrijati publiku za “Sensation OK Stage” gdje će od 16 sati svirati Marčelo i Napeti quintet, a nakon njih Atheist Rap.

Istog dana, u “OK book zoni” predstavit će se Dušan Vesić sa svojom knjigom “Bunt dece socijalizma”, a od 21 sat bit će upriličena filmska noć pod zvijezdama na “OK Cinema Stage”-u, a posjetitelji će moći uživati u filmu “Nebeska tema - priča o Vladi Divljanu.”.

Kopirati
Drag cursor here to close