20 godina kasnije

Svijet više nije isti: J. Lo opet 'slomila' internet

Isti efekt postignut je i sinoć - čitav svijet već su obišle fotografije J.Lo u novoj verziji haljine talijanskog brenda, odnosno opet je "slomila Internet"
Lifestyle / Zabava | 21. 09. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Čitav svijet već su obišle fotografije J.Lo u novoj verziji haljine

Okako je glazbena diva Jennifer Lopez prošetala crvenim tepihom dodjele nagrada Grammy 2000. godine, u haljini s dubokim dekolteom koji je sezao do ispod pupka, svijet više nije bio isti. Naime, kreacija talijanske mode kuće Versace podigla je toliko prašine da je kompanija Google nakon najvećeg broja pretraživanja ikad zabilježenih, stvorila i pretraživanje po fotografijama - Google Images. I danas se haljina ukrašena jungle printom nalazi na listi najboljih kreacija, a gotovo 20 godina nakon tog sudbonosnog pojavljivanja na crvenom tepihu, dizajnerica Donatella Versace odlučila je predstaviti nove verzije svojeg hit dizajna.

Isti efekt postignut je i sinoć - čitav svijet već su obišle fotografije J.Lo u novoj verziji haljine talijanskog brenda, odnosno opet je "slomila Internet", prenosi Buro247.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

So this just happened... @donatella_versace #jungledress @versace #stillgoingstrong #20yearanniversary #catwalk

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Naslijeđe talijanske mode kuće toliko je bogato da kreativna direktorica brenda inspiraciju zaista ne mora pronalaziti nigdje drugdje već samo zaviriti u arhivu kreacija koje nastaju od 1978. godine, kad je njezin brat Gianni osnovao brend.

Osim što vješto osluškuje zahtjeve tržišta, odnosno millennial i Z generacija, Donatella Versace i sama cijeni estetiku koja je trenutačno najtraženija, a to je ona potekla iz 90-ih godina prošlog stoljeća. Među ikoničnim haljinama kuće nalazi se i ona ukrašena zihernadlama, koju je nosila britanska glumica Elizabeth Hurley, a revija je otvorena crnim komadima ukrašenim zlatnim detaljima koje nalikuju toj kreaciji.

Nakon seksepilnih minica i komada izrađenih od kože, i to u minimalističkoj verziji - ako se to uopćce može reći za kreacije kuće Versace - uslijedio je nešto lepršaviji dio kolekcije ukrašen novom verzijom jungle printa.

Iako su večernje kreacije i crna boja dominirali pistom, dizajnerica je kolorističke akcente na kreacije stavila ne samo upotrebom uzoraka, već i tehnikom colourblocka s neonskim nijansama. Bez obzira na to što je kolekcija za proljeće/ljeto 2020. snažno inspirirana erom kasnih devedesetih, iako u nešto pročišćenijoj varijanti, suvremeni touch Donatelle Versace, majstorice svojeg zanata, čini ju modernom i nosivom i u današnje doba, što će sigurno pokazati i rezultati prodaje.

Kopirati
Drag cursor here to close