Kemija

Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera

Stručnjakinja Patti Wood potvrdila je ono što je i većina primijetila, a to je duboki i snažni kontakt očiju, pomalo neuobičajen za izvođače na pozornicama.
Lifestyle / Zabava | 27. 02. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kemija koja se dogodila na ovogodišnjoj dodjeli filmske nagrade Oscar između Lady Gage i Bradleyja Coopera je neupitna i malo tko ju nije primijetio. Upravo je to potaknulo brojne rasprave na društvenim mrežama o prirodi njihova odnosa, kao i šuškanja da između njih postoji nešto više, unatoč Bradleyjevoj vezi s Irinom Shayk, a dodatno su ih povećala činjenica da Gaga nedavno raskinula zaruke s Cristianom.

Stručnjaci za govor tijela

Cijelu su priču prokomentirali stručnjaci za govor tijela i pokušali dati odgovor jesmo li na sceni gledali Lady Gagu i Bradleyja ili Ally i Jacksona, likove iz njihova zajedničkog filma "Zvijezda je rođenda".

Stručnjakinja Patti Wood potvrdila je ono što je i većina primijetila, a to je duboki i snažni kontakt očiju, pomalo neuobičajen za izvođače na pozornicama.

Naravno, bila je to predstava, ali Wood tvrdi kako se u njihovim očima vidjela jasna čežnja.

"Zato su svi koji su njihov nastup gledali 'poludjeli'. To se osjetilo itekako", izjavila je za portal Women's Health.

Očigledna kemija

Njezina kolegica Blanca Cobb složila se da je kemija bila očigledna.

"Kada su gledali jedno u drugo, imali smo osjećaj da gledaju jedno drugom u dušu. Izvedba pjesme 'Shallow' na pozornici zahtijevala je da se unesu u svoje likove. Njihov prirodan odnos dodatno zagrijalo je njihovo prijateljstvo i iskrice privlačnosti. Njihova komunikacija je nježna i slatka" objasnila je Cobb i dodala kako su njihova fizička privlačnost i međusobni dodiri razlog zbog kojeg su se našli u središtu pažnje, piše Dnevnik.hr.

Video: Nastup s dodjele Oscara

"Kada joj je dodirnuo struk i trbuh, Lady Gaga je reagirala neprocjenjivo. Gotovo kao da je osjetila leptiriće u trbuhu", zaključila je Cobb.

Situacija pred kamerama

No moramo biti svjesni da su oboje bili nominirani u kategorijama za najbolje glumce i da je njihov glumački talent neosporan. A uz to dok je kemija koja između njih postoji stvarna, situacija pred kamerama je morala ispasti tako "vruća".

"Želite li dobiti odgovor na to hoće li se ili jesu li se uistinu zaljubili u stvarnom životu, najbolje je obratiti pažnju na to kako se ponašaju kada su kamere ugašene. Uzmite za primjer kada ju je Bradley vodio za ruku kada su odlazili s pozornice. Na brojnim fotografijama možemo vidjeti koliko su bliski i povezani. Na nekim fotografijama Bradley je više usredotočen na Gagu nego na Irinu. To se vidi po govoru njegova tijela. Smiju se jednom drugom, naginju se jedno prema drugom, uživaju u zajedničkim trenucima, dok se Irina povukla u svom sjedalu, blago se osmjehujući i držeći ruke u krilu", zaključila je Cobb.

Oskarovski trenutak

Naravno, moguće da je da je Irina namjerno htjela biti u drugom planu kako bi im dopustila taj "oskarovski trenutak".

Ono što je zasigurno zabavno, svima osim Irini vjerojatno, jest fantazija o omiljenom fiktivnom paru, no stvarnost pokazuje kako je Gaga definitivno Bradleyjeva muza, a ne ljubavnica. Sudeći prema govoru tijela, može se pretpostaviti da su samo jako dobri prijatelji.

Bilo kako bilo, vrijeme će pokazati kako će se cijela priča razvijati i hoće li u stvarnom životu njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više. Ipak u trenutku izvedbe koju je u Dolby Theatru pratilo 3400 ljudi imamo osjećaj da oni nisu vidjeli apsolutno nikoga i da je cijela dvorana postojala samo za njih dvoje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close