Stolačko kulturno proljeće

Stolac: Uživajte uz klapske pjesme pokraj kamenih spavača

U sklopu Stolačkog kulturnog proljeća na Radimlji bit će u 19:30 sati održan drugi po redu koncert klapa pod nazivom "Klape na Radimlji".
Lifestyle / Zabava | 29. 05. 2024. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Matica hrvatska Stolac i ove godine organizira manifestaciju "Stolačko kulturno proljeće". U sklopu ove manifestacije u nedjelju 2. lipnja, na Radimlji bit će u 19:30 sati održan drugi po redu koncert klapa pod nazivom "Klape na Radimlji".

Matica hrvatska Stolac osnovana je 12. lipnja 2000. godine. Već u prvim godinama svoga djelovanja Matica je tražila načine i putove kako bi iznašla svoje mjesto u kulturnom djelovanju grada, što i radi već dugi niz godina. Radujemo se vašem dolasku na ovogodišnje Stolačko kulturno proljeće 2024.

Zaljubljenici u klapsku pismu moći će uživati u izvedbama: Muške klape "Trebižat", Ženske klape "Mir", Ženske klape "Lira", Muške klape "Ero", Muške klape "Bratovština" i Ženske klape "Zvizdan". Voditelj programa je don Dragan Filipović. Na programu će se naći  tradicionalne klapske pjesme ali naravno i klapske obrade popularnih pjesama.

Foto: PR / Stolačko kulturno proljeće

Dođite pokraj "kamenih spavača" i uživajte uz zvuke klapske pjesme koje će vam donijeti  vrhunske klape s naših prostora, a ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close