Les Prophéties

Što je Nostradamus predvidio za 2024.

Suha će se zemlja još više sasušiti i bit će velikih poplava, predvidio je Nostradamus najavljujući klimatske promjene još u 16. stoljeću
Lifestyle / Zabava | 26. 12. 2023. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski astrolog Michel de Nostradame, poznat kao Nostradamus, napisao je knjigu Les Prophéties 1555. godine u kojoj je iznio svoja predviđanja za budućnost. Mnogi kažu kako su se njegova predviđanja ostvarila, pozivajući se na sličnost između stvarnih događaja i njegovih predviđanja, poput velikog požara u Londonu, Hitlerove vladavine i napada 11. rujna. Kažu i da je predvidio smrt američkog predsjednika Johna F. Kennedyja, ali i francusku revoluciju.

Svake godine objavljuju su njegova predviđanja za iduću godinu, a poznato je i što je predvidio za 2024.

Sukob s Kinom

Nostradamus je pisao kako će "Crveni protivnik postati blijed od straha stavljajući u strah veliki ocean". Neki smatraju da bi "crveni protivnik" mogla biti Kina, dok "veliki ocean" sugerira da bi se borbe mogle odvijati na moru, vjerojatno u Indijskom oceanu.

Kraljevska previranja

Britanski pisac i komentator Nostradamusa Mario Reading već je govorio o tome kako je francuski astrolog možda predvidio smrt kraljice Elizabete II. Nostradamus je pisao kako će  "Kralj otočja biti otjeran silom / Zamijenjen onim koji neće imati znak kralja".

U Readingovoj analizi, to ukazuje na abdiciranje kralja Charlesa III zbog 'upornih napada na njega i na njegovu drugu ženu', a zamijenit će ga Harry umjesto Williama kao čovjeka koji "nema obilježje kralja".

Novi papa

Nostradamus također predviđa smrt pape Franje. "Sa smrću veoma starog pape bit će izabran Rimljanin u godinama. Reći će se da je slab, ali će dugo sjediti i biti u žudnji", napisao je Nostradamus.

Kopirati
Drag cursor here to close