Fox: Bay je Hitler

Steven Spilberg najurio Megan Fox iz Transformersa

Lifestyle / Zabava | 21. 06. 2011. u 08:03 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako je sam Steven Spielberg dao otkaz glumici Megan Fox u trećem nastavku Transformersa, jer mu se nisu svidjele njene izjave u kojima redatelja filma Michaela Baya uspoređuje s Hitlerom.

Daily Mail piše kako je Bayu naređeno da se riješi Megan Fox - Znaš za tu stvar s Hitlerom. Steven (Spielberg) je naredio da je odmah otpustiš - rečeno je Bayu.

Spielberg je izvršni producent Transformers filmova, a seksi glumica zamijenjena je manekenkom Victoria's Secreta Rosie Hungtington-Whiteley u posljednjem izdanju serijala Transformers, nazvanomTransformers: Tama mjeseca.

Fox je dospjela u centar pozornosti kada su prva dva nastavka Transformersa poharala svjetske kino-blagajne, a ona je proglašena za jednu od najseksipilnijih žena na svijetu.

Drama između Baya i Foxove započela je 2009., kada je za London Wonderland Magazine rekla - Bay se na setu ponaša kao Hitler.

Noćna je mora raditi s njim, no kad se makne sa seta, kada prestane režirati, na neki način uživam u njegovoj osobnosti, jer je jako čudan, tako bespomoćno čudan - ispričala je Megan Fox.

- Uopće nema socijalnih vještina. Predivno ga je promatrati. Tako je nježan i ranjiv u pravom životu, a na setu je tiranin - dodala je Fox.

Bay je kasnije izjavio kako ga nisu pogodile usporedbe s Hitlerom. No, kolege sa seta nisu se složile sa 25-godišnjom glumicom, te su u otvorenom pismu, podržavajući redatelja, napisali - Doživjeli smo mučno iskustvo radeći da "glupa kao kamen" glumicom Megan Fox na oba Transformers filma.

Kopirati
Drag cursor here to close