Anica i Lazar

Srpska glumica o vezi s 39 godina starijim - sličnog smo temperamenta, volimo akciju i brz tempo

Putovanje na Maldive je avantura s koje se vraćamo odmorniji za nove poslovne izazove rekla je Anica Lazić
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2024. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska glumica Anica Lazić (32) prvi put je progovorila o ljubavnoj vezi s 39 godina starijim glumcem Lazarom Ristovskim. Par je proveo desetak dana na Maldivima, kamo su otišli nakon snimanja serije Krunska 11.

"Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali. Obore vas s nogu svojom ljepotom, bojama, ugodnom klimom i fantastičnim ljudima. Na Maldivima je sve pitomo i bezopasno. To je mjesto najljepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo jer smo ih prespavali", rekla je za Alo!.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Anica je dodala kako se od tamošnjih stanovnika može puno naučiti o prirodi i njezinom očuvanju, odnosu prema životinjama koje tamo žive, ugostiteljstvu i srdačnosti s kojom se odnose prema svakom gostu. "Tamo je odmor zagarantiran. Putovanje na Maldive je avantura s koje se vraćamo odmorniji za nove poslovne izazove, a što je najvažnije, bogatiji za nova prijateljstva koja smo sklopili na tom magičnom otoku", rekla je.

Podsjećamo, ona je nedavno objavila njihove zajedničke fotografije s putovanja na Maldive. Na jednoj od njih poziraju u moru, a u opisu je navela: "Kad on vodi, ja ne pitam gdje." Prijatelji su joj uputili samo pozitivne komentare, a ubrzo je onemogućila daljnje komentiranje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anica Lazic (@anicalazicofficial)

Kopirati
Drag cursor here to close