Devetnaest naprema pet

Španjolska televizijska voditeljica Cristina Pedroche uzvratila Ronaldu!

"Istina je, on ima pet liga prvaka, a Atlético ima nulu. Ima pet zlatnih lopti, zlatne kopačke i 200.000 drugih nagrada ... Međutim, bez obzira na veličinu vaše trofejne sobe, postoji jedna stvar koja se nikada neće moći uklopiti ... vaš ego"
Lifestyle / Zabava | 25. 02. 2019. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo poznat je, između ostalog, i kao veliki zaljubljenih vlastitog lika i djela, nogometaš koji zbog svoje arogancije i umišljenosti vrlo često dolazi na udar navijača na gotovo svim stadionima u Europi. Protivnički ga navijači naprosto ne vole!

Na nedavnoj utakmici Lige prvaka između Atlético Madrida i Juventusa, Ronaldo je bio izložen žestokim provokacijama domaćih navijača na stadionu Wanda Metroplitano, ali nije im ostao dužan.

Na poluvremenu utakmice pokazao je, a kasnije to i pojasnio, kako navijači mogu govoriti što hoće, ali dobro se zna tko je osvojio pet Liga prvaka, a tko nije niti jednu. To je dodatno razljutilo navijače Atlética, ali ne samo njih...

Kasnije, u popularnoj španjolskoj televizijskoj emisiji 'Zapeando', poznata voditeljica Cristina Pedroche - koja je velika navijačica Rayo Vallecana - odlučila je uzvratiti vatru svom slavnom imenjaku, a izvela je zanimljiv igrokaz znamenki. Koristila se pritom i rukama i nogama.

"Istina je, on ima pet liga prvaka, a Atlético ima nulu. Ima pet zlatnih lopti, zlatne kopačke i 200.000 drugih nagrada ... Međutim, bez obzira na veličinu vaše trofejne sobe, postoji jedna stvar koja se nikada neće moći uklopiti ... vaš ego", kazala je zanosna Cristina Pedroche.

Ona je istovremeno podigla prste na rukama i bosim stopalima, te kazala kako je Ronaldo trebao izvesti i ''porezni igrokaz".

"Ovdje imamo 10 plus 5, plus 4, što je jednako 19, što je broj milijuna koje je morao platiti trezoru za svoje porezne probleme!", pojasnila je.

Cristina Pedroche je prilično popularna na španjolskom govornom području, a vješto koristi svaku prigodu da se dodatno nametne i oduševi publiku. Na naslovnicama se pojavila i nakon udaje za slavnog i ekstravagantnog kuhara Davida Muñoza, a ima i dosta uspjeha u svijetu mode.

Kopirati
Drag cursor here to close