Oops!

Slučaj silovanje: Je li se Cristiano Ronaldo sam opteretio?

Ronaldo je putem službenog anketnog upitnika svojim američkim odvjetnicima trebao dati odgovore na neka važna pitanja, a tom je prilikom napisao kako je djevojka s kojom je bio nekoliko puta uzviknula "Ne!" i "Stani!".
Lifestyle / Zabava | 01. 12. 2018. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo igra sve bolji nogomet u Juventusu, a navijači Stare dame ne kriju svoje oduševljenje njegovim učinkom i zalaganjem. Ronaldovoj momčadi izvrsno ide u Serie A, a u Ligi prvaka izborili su prolaz u osminu finala.

Međutim, portugalski nogometaš i dalje se mora nositi s teretom optužbi za silovanje jedne djevojke u Las Vegasu 2009. godine.

O tome je napisano mnoštvo tekstova, a dvije strane nisu se pomicale s početnih pozicija: Kathryn Mayorga tvrdi da ju je Cristiano prisilio na seks, a on pak inzistira na tome da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi.

Nedavno se Ronaldo u jednom velikom intervjuu izjadao do zadnjeg atoma u sebi, žaleći se kako mu je teško zbog majke, djevojke Georgine, djece, općenito njegove obitelji, ali i mnoštva navijača diljem svijeta.

"Objasnio sam sve svojoj djevojci i sinu Cristianu Junioru. Najgore je majci i sestri, one su šokirane, a u isto vrijeme i bijesne. Prvi put ih vidim u takvom stanju...", rekao je Ronaldo o teškim optužba za silovanje u razgovoru za France Football prije mjesec dana.

Izrazio je tada uvjerenje kako će jednom istina doći na vidjelo i kako će ljudi koji ga optužuju i ''rade cirkus'' od njegova života jednoga dana u svojim medijima morati objaviti vijest "Cristiano Ronaldo je nevin".

Međutim, njemački Spiegel u svojem najnovijem izdanju donosi nove informacije o ovom slučaju, temeljene na dokumentima koji su im stavljeni na uvid. Čini se kako je Ronaldo u jednom dokumentu samog sebe optužio.

Naime, Ronaldo je putem službenog anketnog upitnika svojim američkim odvjetnicima trebao dati odgovore na neka važna pitanja, a tom je prilikom napisao kako je djevojka s kojom je bio nekoliko puta uzviknula "Ne!" i "Stani!".

Foto: Spiegel Online / "Više puta je kazala NE i STANI"

Časopis Spiegel došao je u posjed cjelokupne prepiske između odvjetničkog ureda Lacely & Singer u Los Angelesu, jednog državnog odvjetnika u Las Vegasu i Ronaldovog dugogodišnjeg odvjetnika  Carlosa Osória de Castra. Korespondencija je vođena putem elektroničke pošte.

Sve je započelo 3. kolovoza, a PDF dokument pod nazivom „Questions for Client“ zahtijevao je od ispitanika da na 41 stranici detaljno opiše što se te večeri točno zbilo. Odgovarajući na ta pitanja u rujnu, Ronaldo se očito sam opteretio. U kasnijoj verziji upitnika Ronaldo navodi kako djevojka nije ništa kazala niti je vikala.

Namjera prepiske između odvjetnika bila je, dakako, da sve ostane tajnom. Budući je sad procurilo u javnost, Cristianu Ronaldu će vjerojatno novi problemi zakucati na vrata.

Kopirati
Drag cursor here to close