Četvrti stadij raka

Shannen Doherty: Teško je, ali naš život ne završava dijagnozom

"Pitanje je dana kad će procuriti u javnost, ali reći ću vam da se rak dojke vratio i da je u četvrtom stadiju. Zbog toga sam danas ovdje. Prestravljena sam, jako se bojim".
Lifestyle / Zabava | 06. 03. 2020. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Teško bolesna glumica Shannen Doherty 

Shannen Doherty, 48-godišnja glumica koja se proslavila ulogom Brende u 'Beverly Hillsu', otkrila je u veljači da joj se vratio rak dojke te da je u četvrtom stadiju.

"Pitanje je dana kad će procuriti u javnost, ali reći ću vam da se rak dojke vratio i da je u četvrtom stadiju. Zbog toga sam danas ovdje. Prestravljena sam, jako se bojim", rekla je Doherty u emisiji 'Good Morning America'.

Rak dojke prvotno joj je dijagnosticiran 2015., a iako je bio u remisiji od 2017., posljednjih godinu dana glumica se ponovno bori s opakom bolešću. Prošla je brojne kemoterapije i morala je odstraniti dojke pa nije ni čudo što ju je ova vijest shrvala.

Video: Shannen Doherty reveals stage 4 breast cancer diagnosis

Dodala je da joj je u tajnosti dijagnosticiran četvrti stadij raka u isto vrijeme kada je Luke Perry, njen kolega iz 'Beverly Hillsa', iznenada preminuo od moždanog udara.

"Zašto to nisam bila ja? Bilo je jako čudno dobiti dijagnozu i da onda netko naizgled zdrav umre prije mene", objasnila je Doherty.

Objasnila je da je unatoč teškoj bolesti radila na snimanju reboota 'Beverly Hillsa', i to po 16 sati dnevno.

"Naš život ne završava tom dijagnozom. U nama ima još života", rekla je 48-godišnja Shannen.  

Nedavno je na Instagramu također pisala o svome trenutačnom stanju, osjećanjima i očekivanjima.

Između ostalog kaže kako pazi na sebe i zagrli svaki svoj dan.

"Nije uvijek lako. Imam dana kad sam depresivna ili jednostavno lijena. Ali ja guram uz pomoć prijatelja", kaže glumica.

Dodaje kako ju prijateljice neumorno motiviraju da se kreće i proba nove metode kuhanja, dakako zdrave hrane.

"Bio je to sjajan produktivan tjedan. Osjećam se bolje. Moja koža je živa, pa i ja", govori na kraju svoje poruke Shannen Doherty.

Kopirati
Drag cursor here to close